NaslovnicaVijestiBARCELONA DOVODI ZVIJEZDU RUSIJE: Dokazao se na Svjetskom prvenstvu i sada stiže...

BARCELONA DOVODI ZVIJEZDU RUSIJE: Dokazao se na Svjetskom prvenstvu i sada stiže na Nou Camp!

Barcelona dovodi zvijezdu Rusije. Dokazao se na Svjetskom prvenstvu i sada stiže na Nou Camp! Barcelona se navodno pridružila Chelseaju u utrci za potpisivanje Aleksandra Golovina, navodi se u izvješćima.

BARCELONA DOVODI ZVIJEZDU

Golovin će kako stvari stoje napustiti CSKA Moskvu ovog ljeta, sa brojnim klubovima koji su zainteresirani za njega i ako ga definišu njegovi nastupi na Svjetskom prvenstvu do sada, onda je lako razumjeti zašto ga žele ova dva kluba.

22-godišnjak je bio jedan od najistaknutijih igrača u Rusiji, gdje je ruska reprezentacija pobijedila dvije utakmice osiguravši mjesto u osmini finala, uz jednu utakmicu koja još uvijek ima da se odigra.

[su_bet365_koeficijenti]

Chelsea je dugogodišnji pratioc, da tako kažemo, ruskog veznog igrača i stalno su povezivani sa njim i navodno će se boriti sa Barcelonom za ovu rusku zvijezdu.

Međutim, mediji iz Španjolske navode da je Barcelona veliki favorit za njegovo potpisivanje nakon što su krenule špekulacije da su zainteresirani za ruskog internacionalca, koji bi se mogao još više dokazati do kraja Svjetskog prvenstva.

[su_bonus]

Arsenal je također želio potpisati Golovina i nadat će se tome, ako igrač bude preferirao Englesku umjesto Španjolske, dok bi nestabilnost na Stamford Bridgeu mogla dovesti do toga da Plavci ispadnu iz ove utrke, što daje Barceloni veliku prednost u ovom transferu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!