NaslovnicaVijestiBarcelona ga dovela za 135 milijuna prije četiri i pol godine, a...

Barcelona ga dovela za 135 milijuna prije četiri i pol godine, a sada odlazi besplatno!

Ousmane Dembele je na izlaznim vratima Barcelone. Španjolski mediji javljaju kako su pregovori između Dembelea i kluba oko novog ugovora prekinuti, te se sada Francuz približava odlasku sa Nou Campa.

Barcelona ga dovela

Dembele je najskuplji igrač u povijesti Barcelone. Doveli su ga iz Dortmunda 2017. godine za 135 milijuna eura, a ugovor mu traje do kraja sezone i već ovog siječnja može pregovarati sa klubovima iz inozemstva kako bi na ljeto napustio klub u besplatnom transferu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Navodi se kako Dembele od Barcelone traži 40 milijuna eura bruto plaće i još 20 milijuna za potpis novog ugovora. To je za Barcelonu koja je u velikoj krizi sa finansijama, previše.

“Demebele je sretan u Barceloni i ostao bi u klubu, ali njegov problem su agenti. Oni su svojim stalnim promjenama umorili upravu kluba. Odnos između agenta i kluba nikada nije bio ovako narušen. U klubu se ne krije da je posljednji sastanak bio veliki korak unatrag u pregovorima,” pišu španjolski mediji.

Sada su dva engleska kluba spremna dati 24-godišnjem Dembeleu novac koji traži. U Barceloni je u četiri i pol godine razočarao navijače, što zbog niza ozljeda, što zbog loše forme. Postigao je samo 30 golova i 23 asistencije u 126 utakmica. Danas mu je vrijednost procijenjena na 50 milijuna eura.

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!