NaslovnicaVijestiBARCELONA GA NUDI VELIKIM KLUBOVIMA: Chelsea prvi u redu sa ponudom od...

BARCELONA GA NUDI VELIKIM KLUBOVIMA: Chelsea prvi u redu sa ponudom od 105 milijuna funti!

Barcelona ga nudi velikim klubovima! Chelsea prvi u redu sa ponudom od 105 milijuna funti! Barcelona navodno nudi Philippe Coutinha velikim klubovima za naknadu od oko 105 milijuna funti, a Chelsea će vjerojatno biti među njima.

BARCELONA GA NUDI

Sve nedavne špekulacije o transferima sugeriraju da su Plavci jedan od najboljih timova koji žele potpisati Coutinha, a Don Balon je nedavno izjavio kako su spremni poslati ponudu za brazilsku superzvijezdu.

Budući da su špekulacije o odlasku Eden Hazarda u Real Madrid na ljeto sve učestalije, transfer Coutinha kao zamjene za Belgijanca ima mnogo smisla.

26-godišnjak je bio svjetska klasa u svoje vrijeme u Premier ligi sa Liverpoolom i zasigurno bi mogao obaviti posao za CHelsea sada, unatoč njegovoj borbi u Barceloni.

Najnovije iz Don Balona je da su katalonski divovi sada spremni ponuditi igrača, iako se čini da će klubovi nerado plaćati tu početnu cijenu od 105 milijuna funti.

Bilo bi zanimljivo vidjeti može li Chelsea smisliti nešto, jer možda ne postoji bolja prilika za potpisivanje izravne zamjene za Hazarda koja na tom tržištu nije toliko nerazumna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!