NaslovnicaVijestiBarcelona gubi glavnog sponzora!

Barcelona gubi glavnog sponzora!

Kompanija za internetsku trgovinu Rakuten sa sjedištem iz Japana odlučila je prekinuti suradnju sa katalonskim klubom kao glavnog sponzora na dresu Barce, objavili su španjolski mediji.

Barcelona gubi

Barcelona surađuje sa Rakutenom od 2017. godine, potpisavrši trogodišnji ugovor po kome je kompanija iz Japana plaćala 55 milijuna eura po sezoni.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U listopadu 2020. godine produžili su postojeći ugovor koji je smanjen na 30 milijuna eura godišnje. Navodno će sada natpis na rukavu od dresa, na kojem se nalazi proizvođač bijele tehnike Beko biti promijenjen.

Barcelona ima u planu još nekoliko ponuda za sponzore i ndaju se da će sklopiti nove ugovore. Također se priča kako bi klub mogao prodati prava na ime stadiona Nou Camp i tako poboljšati stanje sa finansijama, s obzirom da su u velikim dugovima.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!