NaslovnicaVijestiBarcelona gubi strpljenje: Dembele dobio novi ultimatum

Barcelona gubi strpljenje: Dembele dobio novi ultimatum

Ovaj tjedan je vrlo važan za Barcelonu. Gigant sa stadiona Camp Nou predstavit će “prve laste” Andreasa Christensena i Francka Kessieja, a iznos od oko 215 milijuna eura, što je klupski udio za prodaju TV prava za sljedećih 25 godina, slijevat će se u blagajnu, što će uveliko olakšati daljnje funkcioniranje kluba.

Uz to, Barca planira riješiti jednu veliku dilemu – ostaje li Ousmane Dembele ili ne.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kaotična veza Barcelone i Dembelea službeno prestaje 30. lipnja, a mediji u Kataloniji tvrde da je klub već postavio ultimatum pred francuskog krilnog igrača tražeći odgovor na ponudu za produljenje suradnje. Taj rok je točno 30. lipnja.

Ofanzivac, čije su ozljede pokvarile dosadašnji boravak u Barci, još se nije odazvao na prijedlog novog ugovora koji je, prema nekim informacijama, manji od plaće koju je imao do sada. Klub se nada da će u njemu prevladati sportski, a ne financijski interesi.

Zato je pred Dembelea postavljen novi ultimatum – ili potpi ili razlaz! Ovaj se tjedan vraća s odmora, budući da Barcina predsezona počinje 4. srpnja, pa ga uskoro očekuje razgovor s Xavijem s kojim je proteklih tjedana već obavio nekoliko telefonskih razgovora.

Problem je što klub želi odgovor što prije kako bi mogli reagirati i pronaći zamjenu za što manje novca ili bez eurocenta odštete.

S druge strane, Dembele, a posebno njegov agent Moussa Sissoko, navodno su bili jako razočarani što je Barcelona pred njih postavila novi ultimatum, jer su željeli dobiti više vremena za definitivno odlučivanje, iako na stolu svakako imaju bolje financijske ponude.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!