NaslovnicaVijestiBarcelona i Liverpool spremaju transfer bombu za siječanj

Barcelona i Liverpool spremaju transfer bombu za siječanj

Transfer bomba u vidu razmjene mogla bi ove zime “odjeknuti” u Engleskoj i Španjolskoj, pišu tamošnji mediji.

Tako bi Barcelona u Englesku poslala nezadovoljnog Memphisa Depaya, a dobili bi Brazilca Roberta Firmina.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Robert Firmino već dugo nije jedan od ključnih igrača u Liverpoolu i traži novu sredinu, a Depay je u drugom planu kod Xavija i ove sezone je odigrao samo 131 minutu.

Brazilac je za Liverpool u 335 utakmica postigao 101 gol i 77 asistencija. Liverpool je 2015. Hoffenheimu platio 41 milijun eura za njegov transfer. Depay je u Barcelonu stigao prošle godine kao slobodan igrač i zabio je 14 golova, no posljednjih mjeseci bio je gotovo otpisan od strane Xavija i klub ga se želio riješiti u prošlom prijelaznom roku.

Ostaje pitanje kako će se ovaj transfer realizirati jer oba nogometaša imaju važeće ugovore do kraja ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!