NaslovnicaVijestiBarcelona je prethodno odbila ponudu od 265 milijuna eura za Messija!

Barcelona je prethodno odbila ponudu od 265 milijuna eura za Messija!

Lionel Messi bi mogao biti najveći besplatni transfer u povijesti nogometa, ali prije 15 godina mogao je oboriti rekord najskupljeg pojačanja, četiri puta više od prethodnog.

Barcelona je prethodno

Messijev prelazak u PSG je još uvijek težak, nakon 21 godine u kojoj se činilo da nikada neće napustiti Barcelonu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Novinari u Parizu već su jasno navikli na tu ideju, jer su nakon njegove konferencije za novinare u srijedu postali navijači i počeli skandirati ime napadača.

Međutim, mogli smo se naviknuti da Messi igra za nekog drugog osim za Barcelonu da se prelazak u Inter dogodio 2006. godine.

Prema riječima predsjednika Barce, koji je govorio ranije ove godine, odbio je transer od 225 milijuna funti od momčadi iz Serie A u svom prethodnom mandatu na mjestu šefa kluba.

“Nitko tko voli Barcelonu ne može sumnjati u Messija”, rekao je Laporta u travnju za Radio Onda Cero.

“Odbili smo ponudu od 225 milijuna funti koja je stigla iz Intera 2006. godine. Moratti ga je htio dovesti u svoj klub.”

Ta ponuda u to vrijeme ne bi samo oborila svjetski rekord u najvećem transferu u nogometu, već bi zapravo učetverostručila prethodni rekord.

Prelazak Zinedinea Zidanea u Real Madrid, iz Juventusa, 2001. bio je tada još uvijek rekord, koji je Los Blancos koštao 46,6 milijuna funti, tijekom prve ere Galactica.

Neymarov prelazak iz La Lige u Pariz koštao je velikana Ligue 1 nevjerojatnih 198 milijuna funti, odnosno 220 milijuna eura, i ne izgleda da će uskoro biti poražen.

Inter zasigurno nije u poziciji da je čak mogao ponuditi Messiju ugovor nakon što je napustio Nou Camp, a prije nego što je prešao u PSG.

Prvaci Serie A u ozbiljnim su financijskim problemima i zato nisu uspjeli odbiti Chelseajevu ponud za Romelua Lukakua, unatoč tome što je napadač želio ostati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!