NaslovnicaVijestiBarcelona još uvijek duguje 98 milijuna funti za ova četiri igrača!

Barcelona još uvijek duguje 98 milijuna funti za ova četiri igrača!

Barcelona i dalje duguje 98 milijuna funti za transfere. Klub je u velikim dugovima i morao je zatražiti od nekoliko svojih zvijezda da smanje plaće kako bi mogli registrirati nove ugovore.

Barcelona još uvijek

I premda je najbolji strijelac svih vremena Lionel Messi pristao na smanjenje plaće za 50%, Barca još uvijek nije mogla priuštiti njegov novi ugovor i ispuniti pravila La Lige, pa je otišao u besplatnom transferu u PSG.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Uspjeli su se riješiti Antoinea Griezmanna, Emersona Royala, Juniora Firpa i Miralema Pjanića kako bi smanjili troškove plata.

No, prema MARCA -i, Blaugrana i dalje mora platiti tek nešto manje od 100 milijuna funti za četiri različita igrača.

Pjanić, koji je posuđen Bešiktašu nakon što je pao u nemilost pod vodstvom Ronalda Koemana, jedan je od igrača za koje Barca duguje značajnu svotu.

Njegov prelazak iz Juventusa bio je dio dogovora u kojem je Arthur Melo krenuo u suprotnom smjeru, ali Barca još uvijek mora platiti Bianconerima dodatnih 33,2 milijuna funti.

Kad je Bosanac 2020. prešao na Nou Camp u njegov ugovor je ubačena klauzula o oslobađanju od 340 milijuna funti.

Philippe Coutinho bio je rekordno pojačanje Barcelone 2017. godine, a zbog različitih rata u ugovoru vrijednom 142 milijuna funti, klub još uvijek treba platiti 11 milijuna funti Liverpoolu.

Brazilac, koji je nekako još uvijek u klubu, bio je veliko razočarenje u Barci i neslavno je postigao gol protiv svog matičnog kluba kada je bio na posudbi u Bayernu.

Ajaxu se u međuvremenu duguje 40,8 milijuna funti za dva igrača – 27,2 milijuna funti za Frenkie de Jonga i 13,6 milijuna funti za Sergina Desta.

U kolovozu je predsjednik Barce Joan Laporta otkrio da je dug kluba dosegao 1,35 milijardi eura – dok je također tvrdio da je katalonska ekipa plaćala 8 milijuna eura skautima iz Južne Amerike.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!