NaslovnicaVijestiBarcelona, ​​​​Juventus i Milan žele senzaciju Svjetskog prvenstva

Barcelona, ​​​​Juventus i Milan žele senzaciju Svjetskog prvenstva

Mohammed Kudus je zabio dva puta za Ganu na Svjetskom prvenstvu u Kataru, oba u pobjedi nad Južnom Korejom koja je njegovu momčad zadržala u borbi za mjesto u nokaut fazi.

Riječ je o 22-godišnjem napadaču Ajaxa koji je u 21 nastupu u klupskoj sezoni postigao deset golova. Svojim nastupima zainteresirao je velike europske klubove.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Uprava Barcelone potvrdila je prije natjecanja u Kataru da im se sviđa kao igrač, ali u tom trenutku nije bio prioritet. Calciomercato sada piše kako bi i Juventus i Milan rado doveli Kudusa.

Talijanski klubovi zabrinuti su da će njegova vrijednost porasti zbog dobrih nastupa na Svjetskom prvenstvu te da bi se u utrku za transferom mogli uključiti novi klubovi.

Kudus je 2018. iz ganskog kluba Right to Dream došao u danski Nordsjaelland, a 2020. kupio ga je Ajax za devet milijuna eura. Ukupno je za nizozemski klub odigrao 63 utakmice i zabio 15 golova uz šest asistencija.

Njegov ugovor vrijedi do 2025. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na 15 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!