NaslovnicaVijestiBarcelona: Ko će platiti cijenu neuspjeha u Ligi prvaka?!

Barcelona: Ko će platiti cijenu neuspjeha u Ligi prvaka?!

Barcelona u narednoj sezoni neće biti ista nakon drugog uzastopnog ispadanje u Ligi prvaka. Neuspjeh u susretu s Liverpoolom obmanjivat će mnoge u klubu, netko će ipak morati platiti za neuspjeh  najskupljeg tima u Europi.

Ernesto Valverde

Barcelona Ernesto Valverdea nije u klub dovela kako bi osvajajo samol domaće prvenstvo. Liga prvaka u Barceloni je cilj svake godine, a Katalonci su je zadnji puta osvojili 2015. godine. Liga prvaka je bila glavni cilj kluba u posljednje dvije sezone, posebno nakon tri uzastopne titule Real Madrida. Valverde sada ne može mirno spavati i otkaz je veoma blizu.

OVO MU SE NIKAD NIJE DOGODILO: Evo što su navijači Barce uradili Messiju nakon sinoćnjeg poraza!

Philippe Coutinho

Jedna od glavnih pritužbi na Valverdea je forsiranjer Philippea Coutinha. Brazilac, koji je dolaskom u Barcelonu preuzeo težak teret zbog visokog transfera (160 milijuna eura), nije opravdao ono zbog čega su ga doveli. Na prvoj utakmici protiv Liverpoola bio je potpuno nevidljiv, ali je ipak zaigrao u revanšu te je zamijenjen početkom drugog poluvremena.

Luis Suarez

Već dugi niz godina Luis Suarez bio je fantastičan u kombinaciji s Lionelom Messijem i Neymar u sklopu MSN tria. Kataloncima su već u prošloj sezoni nedostajali njegovi golovi. Pogotovo u Ligi prvaka, gdje Suarez ima sve više i više problema. U ovoj sezoni, postigao je jedan gol u deset utakmica, te je potrošio mogo izglednih prilika i zicera. Vjerovali ili ne, Suarez je postigao samo pet golova u Ligi prvaka u posljednje tri sezone u Barceloni, u najofanzinijoj momčadi u Europi!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!