NaslovnicaVijestiBARCELONA KONTAKTIRALA UNITEDA: Zbog dobrih odnosa dva kluba, zvijezda Crvenih đavola će...

BARCELONA KONTAKTIRALA UNITEDA: Zbog dobrih odnosa dva kluba, zvijezda Crvenih đavola će dobiti šansu za pregovore!

Manchester United bi se, kako se izvješćuje, morao braniti od Barcelone jer su katalonski divovi navodno zainteresirani za potpisivanje Marcusa Rashforda ovog ljeta.

BARCELONA KONTAKTIRALA UNITEDA

Iako su proteklu sezonu uspješno obranili naslov La Lige, Barca je poražena u Ligi prvaka i Kupu Kralja ostavivši sezonu nedovršenom po njihovim standardima.

Jedno od područja u kojem će se oni vjerojatno morati ojačati prije ili kasnije je napad, a čvrsti Luis Suarez nastavlja nositi značajan teren unatoč tome što je sada na pogrešnoj stani 30-tih.

Prema Sportu, mogli bi pokušati riješiti to pitanje već ovog ljeta, jer se tvrdi da su kontaktirali Uniteda zbog mogućnosti potpisivanja Rashforda.

Hrvatska – Vels: Najava kvalifikacija za EURO 2020!

Navodno bi engleski internacionalac bio više kao ‘plan B’ ako se drugi tranferi ne mognu završiti, dok je dodano da postoje dobri odnosi između dva kluba koji bi mogli omogućiti održavanje pregovora.

Unatoč tome, Manchester United neće imati interesa dopustiti 21-godišnjaku da napusti Old Trafford s obzirom na njegovu važnost u ekipi i cijelom svojom karijerom još uvijek ispred njega.

Rashford je postigao 45 golova i 26 asistencija u 170 nastupa za Manchester United.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!