NaslovnicaVijestiBarcelona KRADE zvijezdu VELIKOM RIVALU! Predstavnici Barce sa igračem već dogovorili ljetni...

Barcelona KRADE zvijezdu VELIKOM RIVALU! Predstavnici Barce sa igračem već dogovorili ljetni transfer!

Kako sada stvari stoje, Barcelona će tijekom ljeta pojačati svoju odbrambenu liniji. Trener Katalonaca Valverde nije zadovoljan partijama svojih defanzivaca u ovoj sezoni, te je zatražio od uprave adekvatna pojačanja u odbrani, a želja je defanzivac ljutog rivala Barcelone.

Predstavnici Barce

Katalonski div već je u potrazi za pojačanjima pred iduću sezonu i kako se čini Barcelona je na dobrom putu da dovede defanzivca iz rivala iz La lige. Riječ je o Sevilli s kojim će se Katalonci susresti u subotu u finalu španjolskog kupa. Barcelona će od Seville pokušati ‘ukrasti’ njihovog izvrsnog branitelja Clementa Lengleta

>> Poznato u koji klub Andres Iniesta odlazi na kraju sezone.

Barcelonini menadžeri već su se susreli s predstavnicima 22-godišnjeg francuskog branitelja i već su s njima dogovorili usmeni transfer na ljeto, piše Catalan Sport. Sve se čini poprilično bizarno i pomalo neprofesionalno, jer Langlet ima važeći ugovor sa Sevillom do ljeta 2021. a timovi se krajem ovog tjedna susreću u finalu španjolskog kupa protiv Seville. Ali izgleda da to Katalonce ne zanima.

[su_bet365_100_bonus]

U Barceloni su svjesni potrebe da pojačaju srce svoje obrane. U ljetnim mjesecima, Barca bi mogla izgubiti glavnog defanzivca Samuela Umtitija a Gerard Pique je već ušao u četvrto desetljeće života (u februaru je napunio 31 godinu), Thomas Vermaelen će na ljeto napuniti 33 godine a i ima bogatu povijest ozljeda dok novo odbrambeno pojačanje Yerry Mina je razočarao svojim partijama.

Problem u Barceloni predstavlja i činjenica da Katalonci već nekoliko godina nisu dobili kvalitetni produkt iz čuvene La Masije, što je vjerovatno i simbol ovog kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!