NaslovnicaVijestiBARCELONA KUPUJE U BUNDESLIGI: U siječnju dovode zamjenu za Jordi Albu!

BARCELONA KUPUJE U BUNDESLIGI: U siječnju dovode zamjenu za Jordi Albu!

Barcelona je navodno identificirala Davida Alabu kao dugoročnu zamjenu za Jordija Albu.

BARCELONA KUPUJE

Austrijski internacionalac, jedan je od najboljih lijevih bekova na svijetu, upisao je 358 nastupa za Bavarce na svim natjecanjima, postigavši 30 golova i 46 asistencija.

Sport Bild tvrdi da je Barcelona identificirala Alabu kao dugoročnu zamjenu za Albu. Izvještaj također sugerira da Bayern želi da 27-godišnjak potpiše novi ugovor, ali on o tome još nije odlučio.

Alaba koji se prema Transfermarktu trenutno procjenjuje na 55 milijuna eura, upisao je 14 nastupa za prvaka Bundeslige ove sezone, postigavši gol protiv Mainza.

Alba trenutno ne pokazuje znakove usporavanja, ali lijeva strana Barcelone će biti izuzetno jaka ako Alaba potpiše za njih. Osim toga, svestranost 27-godišnjaka čini ga prikladnom opcijom i kao igrača u veznom redu.

Međutim, Bayern će radije zadržati Alabu, jer je jedan od njihovih ključnih igrača i možda će mu pokušati dati novi ugovor, ako bude htio prihvatiti uz taj interes Barcelone.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!