NaslovnicaVijestiBARCELONA KUPUJE U JUVENTUSU: Poslali ponudu od 60 milijuna eura za veznjaka!

BARCELONA KUPUJE U JUVENTUSU: Poslali ponudu od 60 milijuna eura za veznjaka!

Ako pročitate popis igrača u sastavu Juventusa, ne čudi što izvještaji stalno povezuju neke od njihovih igrača sa odlaskom. U veznom redu oni imaju Aaron Ramseya, Miralem Pjanića, Adrien Rabiota, Emre Cana, Blaise Matuidija, Sami Khediru i Rodrigo Bentancura.

BARCELONA KUPUJE

Realno, samo tri osobe se uklapaju u prvih 11, tako da ima smisla da igrač poput Bentancura može napustiti klub.

Prema Gazetta Dello Sportu, Barcelona vodi napredne pregovore kako bi potpisala Urugvajca za naknadu od 60 milijuna eura.

Izvješće nastavlja da sugerira da je Barca zainteresirana za njega od 2018. godine. Osim toga, navode i da Boca Juniors posjeduje 50% njegovog transferne naknade, tako da bi ovo rezultiralo velikim padom za njih.

On još uvijek ima samo 22 godine, ali je odigrao 66 nastupa za Juventus otkako je potpisao 2017. godine. Njegovo potpisivanje bi moglo biti veliko za Barcu, jer nastavljaju obnavljati sredinu terena.

Oni su izgubili Iniestu i Xavija posljednjih godina, a igrači poput Rakitića i Busquetsa počinju bivati stariji pa moraju malo osvježiti tu poziciju.

Bentancur je pokazao da ima mogućnost kontrole posjedovanja lopte, ali također može igrati na različitim položajima.

Može biti u sredini ili igrati dalje naprijed i izgleda podjednako na obje te pozicije. Možda ovo nije najbolje pojačanje za Barcelonu, ali moglo bi biti ako se uklopi u ekipu.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!