NaslovnicaVijestiBarcelona - Manchester United: Evo koje sastave će izvesti Valverde i Solskjaer...

Barcelona – Manchester United: Evo koje sastave će izvesti Valverde i Solskjaer večeras!

Alexis Sanchez bi se mogao vratiti u momčad Uniteda nakon šest tjedna, kako bi pomogao svom klubu da porazi Barcelonu u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Barcelona je ostvarila pobjedu od 1-0 na Old Traffordu i sada United imati težak zadatak u uzvratnoj utakmici.

Barcelona - Manchester United

“Alex je bio ovdje i on je igroa ovdje, tako da je to za njega velika noć”, rekao je Ole Gunnar Solskjaer uoči utakmice. “Kad je na terenu, siguran sam da želi da se dokaže.”

“On također želi da se dokaže nama, jer je bio ozlijeđen, a do sada nije imao fantastičnu sezonu i nadajmo se da on može da završi odlično, jer smo pred kraj ove sezone.”

Veznjak Nemanja Matić i defanzivac Matteo Darmian također su bili u momčadi koja je otputovala u ponedjeljak u Barcelonu.

Desni bek Luke Shaw je bio među tim igračima, ali propustit će sukob zbog suspenzije, dok su njegove kolege branič Eric Bailly i Ander Herrera nedostupni zbog ozljede.

U međuvremenu, Ernesto Valvede će se sjetiti svojih velikih imena koja je odmarao za vikend i pokušat će proći u polufinale i osvojiti ovo natjecanje po prvi put od 2015. godine.

Marc Andre ter Stegen vjerojatno će biti jedini igrač koji je igrao protiv Huesce, a koji će igrait i u ovom duelu, iako će Jordi Alba, Arthur Melo i Philippe Coutinho početi na Nou Campu nakon što su ušli kao zamjene u toj utakmici protiv Huesce.

Lionel Messi i Suarez se vraćaju u napad, dok će Sergio Busquets i Ivan Rakitić biti u tandemu sa Arthurom u sredini.

Predviđeni sastavi:

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Busquets, Arthur, Rakitic; Messi, Suarez, Coutinho

Manchester United: De Gea; Dalot, Smalling, Lidelof, Young; Matic, McTominay, Pogba; Lukuku, Rashford, Martial

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!