NaslovnicaVijestiBARCELONA NA RUBU POTPISIVANJA NAPADAČA: Žele ga Real, Chelsea i Liverpool također...

BARCELONA NA RUBU POTPISIVANJA NAPADAČA: Žele ga Real, Chelsea i Liverpool također – postigao je 16 golova za svoj klub do sada!

Strani mediji navode da je Barcelona u položaju da potpiše PSV-ovog napadača Donyell Malena.

BARCELONA NA RUBU POTPISIVANJA

Nizozemski internacionalac Malen je do sada bio u sjajnoj formi, mladić je postigao 16 golova i šest asistencija za PSV, dok je postigao jedan gol i asistenciju za Nizozemsku.

Nakon toga, 20-godišnjak je povezan sa brojnim klubovima, od kojih su dva Real Madrid i Barcelona.

Prema pisanju Don Balona, dva španjolska velikana sudjeluju u utrci za Malena, a Chelsea i Liverpool su također u lovu na njega.

Međutim, prema istom izvještaju, čini se da Barcelona predvodi utrku za potpisivanje Malena, jer Don Balon navodi da je Barcelona u položaju da ga potpišu, a to će ih koštati 25 milijuna eura.

Barcelona bi mogla učiniti mnogo toga sa većom mogućnošću u napadu s obzirom na činjenicu da je Luis Suarez u posljednjih godinu dana dosta opao, kao i da se Urugvajac također približava kraju karijere.

Vjerojatno će Griezmann preuzeti poziciju od Suareza u napadu kao prvi izbor nakon što bivši Liverpoolov igrač ode sa Nou Campa, a Malen će biti pomoćnik ako im se pridruži.

Ako je vjerovati izvješćima stranih medija, čini se da je ovaj scenarij sigurno velika mogućnost.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!