NaslovnicaVijestiBarcelona na transfer listu stavila tri braniča!

Barcelona na transfer listu stavila tri braniča!

Barcelona pokušava ublažiti svoje finansijske probleme kako bi registrirala novi ugovor Lionela Messija, a trojica braniča mogla bi biti prodana ovog tjedna.

Messi je navodno pristao na novi petogodišnji ugovor u Barceloni, iako nije objavljena nikakva službena najava.

Međutim, očajnička potreba kluba za smanjenjem plaće ne zaustavlja se na tome, već smanjenjem potrebnim za registraciju novih igrača Sergija Aguera, Memphisa Depaya i Erica Garcije, kako bi mogli igrati sljedeće sezone.

Izgleda da će Antoine Griezmann biti žrtvovan, jer klub pokušava pregovarati njegov povratak u Atletico Madrid, ali to nije kraj.

Prema SPORT-u, Clement Lenglet, Sergino Dest i Samuel Umtiti su dostupni na transfer tržištu i mogli bi napustiti Nou Camp već ovog tjedna.

Lenglet je prošle sezone igrao 29 utakmica u La Ligi, a ove godine je bio i dio francuske momčadi na Europskom prvenstvu.

Međutim, nije uspio uvjeriti trenera Barcelone sa svojom igrom i nije bio baš za pohvalu u svom jedinom nastupu za reprezentaciju na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, kada su izgubili na penale nakon remija sa Švicarskom (3-3).

Dest se pridružio Barci tek prošlog ljeta iz Ajaxa, ali izvještaj kaže da 20-godišnjak nije baš previše impresionirao u svojoj debitantskoj sezoni.

Zatim je tu i Umtiti koji ne želi napustiti tim, ali ni smanjiti plaću i moglo bi biti teško riješiti se bivšeg braniča Lyona.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!