NaslovnicaVijestiBARCELONA NAPOKON ODLUČILA DA GA PRODA: Liverpool i Manchester United zainteresirani -...

BARCELONA NAPOKON ODLUČILA DA GA PRODA: Liverpool i Manchester United zainteresirani – moraju platiti 86 milijuna funti!

Liverpool je navodno dobio veliko pojačanje u potrazi za transferom Ousmanea Dembelea, dok je Barcelona izgledala spremno da ga pusti za pravu cijenu.

BARCELONA NAPOKON ODLUČILA

Frnacuski internacionalac se mučio na Nou Campu i čini se da ga Barca sada aktivno prodaje za oko 86 milijuna funti, piše Don Balon.

Katalonski divovi su potpisali Antoine Griezmanna ovog ljeta, dok imaju uzbudljivog mladića Ansu Fatija koji čeka svoju šansu, tako da bi im dobro godio novac od Dembelea, dok mu je cijena još visoka.

Shakhtar – Dinamo Zagreb: Zagrepčani u Ukrajinu idu oslabljeni!

Don Balon povezuje Liverpoola kao glavnog kandidata za potpis bivšeg napadača Borussije Dortmund, koji je izgleda kao jedan uzbudljiv mladi igrač u svoje vrijeme u Bundesligi, a koji bi zbog toga mogao još uvijek postati igrač svjetske klase, ako vrati svoju karijeru nazad na pravi put.

Manchester United je također povezan sa Dembeleom od strane Mundo Deportiva, a sigurno je da bi 22-godišnjak poboljšao Crvene đavole u ovom trenutku.

Liverpool ima previše opcija u napadu, dok Manchester United mora zamijeniti Alexis Sancheza i Romelu Lukaku, nakon što su napustili klub na ljeto.

Dembele bi mogao biti čovjek koji im je potreban, premda bi se on možda bolje uklopio u taktičku postavu Jurgen Kloppa, dok bi prelazak na Anfield vjerojatno bio primamljiviji za većinu igrača upravo zbog loših rezultata Uniteda u posljednje vrijeme.

Međutim, što se tiče redovne minutaže, Dembele bi možda mogao odabrati Old Trafford, jer će se suočiti sa manjom konkurencijom za mjesta u sastavu Ole Gunnar Solskjaera.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!