NaslovnicaVijestiBARCELONA NAPOKON ODLUČILA PRODATI: Nakon dvije sezone na Nou Campu, zvijezda odlazi...

BARCELONA NAPOKON ODLUČILA PRODATI: Nakon dvije sezone na Nou Campu, zvijezda odlazi za 100 milijuna eura!

Liverpool je navodno u borbi sa Bayern Munchenom kao ozbiljni kandidat za transfer Barceloninog napadača Ousmane Dembelea ovog ljeta.

BARCELONA NAPOKON ODLUČILA

Francuski internacionalac nije bio baš u najboljoj formi u svom vremenu provedenom u Barceloni, ne uspijevajući da opravda veliko obećanje koje je pokazao za vrijeme boravka u Borussiji Dortmund.

Prema Kickeru, preko Sporta, Demebele je sada dostupan ovog ljeta i povratak u Bundesligu bi mogao biti na kartama, iako se Liverpool spominje kao ozbiljna opcija.

Calciomercato je ranije tvrdio da bi Dembele ovog ljeta mogao koštati oko 100 milijuna eura, a zapravo bi moglo vrijediti da Redsi investiraju u njegov potencijal.

Unatoč mučenju 22-godišnjaka u Barci, izgleda da bi on mogao biti odličan igrač u Liverpoolu, koji ima sličan stil onome iz Borussije Dortmunda.

Liverpoolu nisu hitno potrebni novi igrači, ali bi dubina za Mohamed Salaha, Sadio Maena i Roberto Firmina mogla biti korisna.

U međuvremenu, Bayernu bi odgovarao igrač poput Dembelea kako bi zamijenio odlazeće legende kluba Arjen Robbena i Franck Riberyja.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!