NaslovnicaVijestiBarcelona napokon pronašla alternativu za Philippe Coutinha

Barcelona napokon pronašla alternativu za Philippe Coutinha

Philippe Coutinho i Barcelona su trenutno romantična komedija nogometnog svijeta i u ovom trenutku Barcelona počinje da se odriče nade i razmišljanja od drugim ‘ženama’, od kojih je jedna Mesut Ozil.

U ljeto je Barcelona učinila sve što je mogla da pokuša dovesti Coutinha i dok je igrač htio ići, njegov sadašnji klub ga jednostavno nije htio pustiti.

Katalonci će se vjerojatno vratiti po Brazilca u siječnju ili na ljetnom prijelaznom roku, ali Mundo Deportivo izvješćuje da ukoliko Barcelona ne uspije dovesti Coutinha, njihova alternativa bit će Mesut Ozil.

U 29-oj godini, veznjak Arsenala je četiri godine stariji od Liverpoolove zvijezde, ali sa ugovorom koji se završava krajem sezone, mogao bi biti dostupan vrlo jeftino u siječnju ili će ga na ljeto dovesti u besplatnom transferu.

[su_watch_live_football]

Ne znamo da li će Ozil željeti u Barcelonu, jer je igrao za njihove najveće rivale Real Madrid, ali nema mnogo igrača koji bi odbili prelazak na Camp Nou.

Thomas Lemar, Aleksandr Golovin i Nabil Fekir su navodno također Coutinhove alternative i Liverpool bi možda trebao da prihvati novce koje im Barcelona ponudi, jer sigurno neće dobiti više novca za njega.

Mesut Ozil je iz Real Madrida došao u Arsenal 2. rujna 2013. godine za 50 milijuna eura, gdje je potpisao ugovor od pet godina. To ga je učinilo najskupljim njemačkim igračem svih vremena.

Prvu utakmicu u ligi za Arsenal je odigrao protiv Sunderlanda 14. rujna 2013. godine. Asistirao je Olivier Giroudu u 11 minuti utakmice, gdje su zatim pobijedili sa 3-1. Tri dana nakon toga, on je zaigrao po prvi put u Ligi prvaka za Arsenal protiv Marseillea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!