NaslovnicaVijesti"Barcelona nije moj cilj, ali želim igrati sa Messijem."

“Barcelona nije moj cilj, ali želim igrati sa Messijem.”

Ryad Mahrez je jedan od najboljih igrača Leicestera ove sezone, koji gledamo na vrhu tabele Premiershipa. Reprezentativac Alžira je u Leicester stigao 2014. godine, a otkrio je koje igrače voli gledati.

Barcelona nije moj cilj

“Nisam tokom karijere imao neke heroje, ali sam uvijek voli geldati par igrača kao što su Didier Drogba, Leo Messi, Zinedine Zidane i Cristiano Ronaldo”, kazao je Mahrez, te nastavio:

“Nije mi cilj i san igrati u Barceloni, ali uz Messije svi žele igrati. Možda, jednog dana, zašto ne?”

Tokom karijere u Francuskoj Mahreza nije privlačila Premier liga.

“Želio sam igrati u francuskoj ligi, a ne u engleskoj, ali evo sada sam tu na vrhu. Kada sam došao ovdje ova liga mi se počela sviđati, ali prije nije bila takva situacija.”

Leicester 13 utakmica prije kraja ima pet bodova više od svojih pratitelja, Tottenhama i Arsenala.

“Kada smo počeli sezonu cilj je bio osvojiti 40 bodova, a sada želimo samo uživati u onome što radimo. Ne razmišljamo ni o čemu drugome”, kaže Mharez.

[su_netbet_bonus50_veliki]

[excerptlist num=4 cat=’Analize’ ]

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!