NaslovnicaVijestiBarcelona nudi ogromnu plaću Mesut Ozilu: Očajnički ga žele ukrasti Manchester Unitedu

Barcelona nudi ogromnu plaću Mesut Ozilu: Očajnički ga žele ukrasti Manchester Unitedu

Barcelona će Mesut Ozilu ponuditi tjednu plaću od 350.000 funti, jer pokušavaju da pobijede Manchester Uniteda u toj utrci za njegov potpis, navodi se u izvješćima.

Barcelona nudi

Ozilov ugovor u Arsenalu istječe na ljeto, što znači da će veznnjak biti slobodan potpisati novi pred-ugovor sa stranim klubovima od 1. siječnja.

Arsenalov menadžer Arsene Wenger je nedavno otrkio da će klub razmotriti prodaju Ozila u siječnju kako bi izbjegli da ga izgube u besplatnom transferu na kraju sezone.

Mirror izvješćuje da je Barcelona spremna ponuditi Ozilu plaću od 350.000 funti tjedno kako bi ga doveli na Nou Camp.

[su_no1forfootball]

Unitedov menadžer Jose Mourinho je i dalje zainteresiran za Ozila, koji je igrao pod njegovim vodstvom u Real Madridu, ali Barcelona ima prednost, jer mogu ponuditi njemačkom reprezentativcu ugovor prije nego Manchester United.

Na pitanje je li Ozil već dogovorio prelazak u Barcelonu, Wenger je odgovorio: “Ne, Kakvu kontrolu ja mogu imati u tome?”

“Svi ti ljudi imaju agente i mogu razgovarati sa bilo kim. To ne narušava mir ljudi, to se događa kroz cijelu karijeru.”

Inter je također zainteresiran za Ozila i Arsenal koji želi nadoknaditi barem nešto od 42.5 milijuna koje su potrošili na njega 2013. godine, je spreman da pregovara sa stranim klubovima.

[su_bonus]

Arsenal će izgubiti Ozila i Alexis Sancheza na ljeto nakon što dvojcu istječe ugovor.

Sanchez i Ozil su impresionirali u Arsenalovoj pobjedi protiv Tottenhama prošlog vikenda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!