NaslovnicaVijestiBarcelona odbija poslati zvijezdu na posudbu, jer ga žele prodati!

Barcelona odbija poslati zvijezdu na posudbu, jer ga žele prodati!

Prema španjolskom klubu Mundo Deporitvo, Barcelona je Ivanu Rakitiću jasno dala do znanja da će, ukoliko odluči ostati u klubu dok mu ne istekne ugovor, igrati vrlo minimalnu ulogu u timu.

Barcelona odbija

Barcelona želi da ga proda u sljedećem prijelaznom roku, a ovo bi moglo predstavljajti jedinu šansu da klub zaradi neki značajni novac od Rakitića, dok ugovor zvijezde ističe idućeg ljeta.

Dodaje se i da je Barcelona već nekoliko puta pokušala prodati zvijezdu, ali Hrvat je odlučio da ostane uz katalonsku ekipu.

U izvješću se dodaje da je Sevilla zainteresirana za ponovno potisivanje zvijezde, gdje je Rakitić i prije Barcelone igrao te izgradio svoje ime u tom klubu.

Budući da Rakitić nije naklonjen Barceloni, Mundo Deportivo tvrdi da je nekoliko momčadi ponudilo posudbu za njega u posljednjoj godini njegovog ugovora – nešto što prvaci La Lige kategorički odbijaju.

Barcelona je svjesna da bi takav ugovor o posudbi mogao otvoriti put Rakitiću da ode besplatno, te im to predstavlja problem, žele zaraditi od njega.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!