NaslovnicaVijestiBarcelona odbila 50 milijuna eura za Turana

Barcelona odbila 50 milijuna eura za Turana

Nogometaš Barcelone Arda Turan rekao da je španjolski klub prošle sezone odbio 50 milijuna eura, koliko je za njega ponudio jedan kineski klub. Turan je prošlog srpnja iz Atletico Madrida prešao u Barcelonu, a zbog zabrane transfer stekao pravo nastupa za katalonski klub tek u siječnju.  Mediji su tada spekulirali da će Turan napustiti Camp Nou, pošto je nekolicina klubova za njega bila zainteresirana, među kojima i Peking Goan.

ardaturanrealsportingdegijonvfcbarcelonam4jpgc7luoyl

“Istina je da je postojala ponuda kineskog kluba teška 50 miliona eura, ali iz kluba su to odmah odbili. Zahvalan sam im na tome, jer na taj način pokazuju da vjeruju u mene. Znam da su ovdje ogromna očekivanja, kako od navijača tako i od ostatka svijeta i nadam se da ću svojim igrama pomoći timu.”, rekao je Turan, prenio je Omnisport.

Arda Turan je u Barcelonu stigao prošle godine iz Atletico Madrida za koji je igrao četiri godine (2011-2015). Za madridski tim nastupao je 127 puta, a upisao je svega 13 pogodaka.

Prije dolaska u Španjolsku igrao je u rodnoj Turskoj, tačnije u Galatasarayu za koji je prvi put nastupio prije 12 godina, a u tom timu zadržao se sve do 2011. godine, s tim da je 2006. godine bio na pozajmici u Maniasporu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!