NaslovnicaVijestiBarcelona odbila ponudu od 100 milijuna eura za Ansua Fatija!

Barcelona odbila ponudu od 100 milijuna eura za Ansua Fatija!

Barcelona je odbila ogromnu ponudu u iznosu od 100 milijuna eura za mladog Ansu Fatija, navode nevjerojatna izvješća u Španjolskoj.

Barcelona odbila ponudu

Španjolski klub dobio je ponudu od 100 milijuna eura od neimenovanog ‘vrhunskog europskog kluba’. Ponuda je odmah automatski odbijena od strane Josep Marije Bartomeua.

Divovi iz La Lige inzistiraju na tome da Fati (17) nije na prodaju.

Na virtualnom sastanku odbora, predsjednik Barcelone je rekao: “Ansu Fati nije na prodaju. O tome više ne razgovaramo.”

Obećavajući lijevi krilni igrač je imao svoj trenutak slave kada je ranije ove sezone postigao gol protiv Osasune, čime je postao najmlađi strijelac Barcelone ikada sa 16 godina i 304 dana.

Zatim je postigao gol i u Ligi prvaka gdje je postao najmlađi strijelac sa 17 godina i 40 dana.

Fati je jedan od najtalentiranijih mladih igrača u svjetskom nogometu, ali Lionel Messi se nada da će klub biti strpljiv sa mladom zvijezdom.

“Jako mi se sviđa i pokušavam mu pomoći i podržati ga. Izvanredan je igrač i ima ono što je potrebno za uspjeh”, objasnio je Messi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!