NaslovnicaVijestiBARCELONA ODLUČILA: Evo što su odlučili napraviti sa Coutinhom ovog ljeta!

BARCELONA ODLUČILA: Evo što su odlučili napraviti sa Coutinhom ovog ljeta!

Philippe Coutinho će ostati igrač Barcelone nakon što je klub priznao da se njegov odlazak neće dogoditi ovog ljeta. Barcelona je bila otvorena za prodaju veznjaka nakon prve sezone, međutim, odlučili su da će on ipak ostati.

BARCELONA ODLUČILA

Coutinho koji je 2018. godine prešao u Barcelonu iz Liverpoola, privukao je zanimanje Arsenala i Tottenhama, a Barcelona je pokušala završiti taj transfer  sa raznim formulacijama, ali dogovora nije bilo.

Coutinho se mučio da napravi utjecaj otkako se pridružio prvacima La Lige, što je dovelo do intenzivne frustracije među navijačima.

Razlog zbog kojeg je Barcelona željela da proda Coutinha nije samo zato što ne daje očekivanu razinu nastupa, već i sa ekonomskog stajališta, jer je Brazilac jedan od najplaćenijih igrača na Nou Campu.

Osim što bi se oslobodili njegove plate, Barceloni bi također dao više prostora za manevriranje u potjeri za Neymarom.

Najava Premier League 2019/2020

Napadač je također privukao pozornost francuskih šampiona PSG-a, koji bi također uskoro mogao izgubiti Neymara od Barcelone ili Real Madrida, a to je i dalje jedina mogućnost sa kojom Coutinho može napustiti klub.

Barcelona nema dovoljno sredstava i zna da je jedini način da naprave transfer za Neymara taj što će uključiti igrača u svoju ponudu.

Unatoč lošim nastupima u dresu Barcelone, Coutinho i dalje ima dobar status u Europi, a Blaugrana to smatra dobrom polaznom točkom za pregovore sa PSG-om.

Jedino je pitanje što PSG ne želi sjesti i pregovarati sa njima, te bi radije prodali Neymara drugoj momčadi.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!