NaslovnicaVijestiBarcelona odlučila: Prodajemo Dembelea za 105 miliona, evo koji klubovi ga žele...

Barcelona odlučila: Prodajemo Dembelea za 105 miliona, evo koji klubovi ga žele dovesti

Španjolski list El Desmarque tvrdi da je agent mlade francuske zvijezde Ousmane Dembelea već kontaktirao dva kluba koja su zainteresirana za njegovu kupnju.

Dembele

Španjolski list El Desmarque tvrdi da je francuskom napadaču Ousmaneu Dembeleu već rečeno u Barceloni da se neće računati za sljedeću sezonu, pa su njegovom agentu već  dopustili da traži novi klub, gdje ga čeka sve samo ne lagan zadatak. Težak zadatak zbog toga, jer se u Barceloni, usprkos mnogim problemima s mladim Francuzom, očekuje povrat 105 milijuna eura – za koliko su ga doveli.

Transfer glasine: Aubameyang napušta Arsenal, Chelsea kreće po tri nogometaša, Juventus dovodi Hrvata

List javlja da je Dembeleov agent već uspostavio kontakt s dvojicom velikana engleske Premier lige koji su bili zainteresirani za njega. Prvi je Chelsea koji ima više nego dovoljno novca za kupnju novih igrača nakon isteka zabrane transfera, i također moraju pronaći igrača koji će naslijediti bivšu prvu zvijezdu Edena Hazarda u momčadi.

Aktualni engleski prvak Manchester City zainteresiran je i za Dembelea, koji će, također, očekivano osvježiti svoje redove u ofenzivnom dijelu momčadi nakon završetka sezone. Legendarni David Silva napustiti će klub nakon što mu istekne ugovor, a glasine se nastavljaju da će Nijemac Leroy Sane, koji ima želju nastaviti karijeru u Bayernu iz Munchena, napustiti City.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!