NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Aubameyang napušta Arsenal, Chelsea kreće po tri nogometaša, Juventus dovodi...

Transfer glasine: Aubameyang napušta Arsenal, Chelsea kreće po tri nogometaša, Juventus dovodi Hrvata

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još više od mjesec dana.

Aubameyang oborio

Kapetan Arsenala i napadač ovog kluba Pierre-Emerick Aubameyang povukao se iz pregovora o novom ugovoru jer želi napustiti klub, navodi Mirror. Gabonski internacionalac, koji je posljednjih mjeseci bio povezan s Barcelonom, navršit će 31 godinu na kraju sezone, a smatra se da želi izazov za trofej Lige prvaka je još uvijek na vrhuncu svojih moći. Prošlogodišnji zosvajač Zlatne kopačke Premier lige trenutno do kraja ugovora još ima 18 mjeseci.

MEDIJI U ITALIJI TVRDE: United je već poslao ponudu za 19-godišnjaka – Inter i Juventus ga također žele!

Chelsea će napraviti veliku transfer kupovinu u januaru, sada kada je ukinuta njihova zabrana transfera, a njihove mete su Jadon Sancho, Wilfried Zaha i Ben Chilwell, piše Daily Mail. Plavci su prikupili značajnu svotu novca prodajom igrača tijekom transfer zabrane, pogotovo sa odlaskom Eden Hazarda u Real Madrid. Sada, kad je Frank Lampard već impresionirao na Stamford Bridgeu, uprava mu daje ogromnu svotu na raspolaganje.

Veznjak Barcelone Ivan Rakitić još uvijek je meta Juventusa – javlja Corriere Di Torino. Inter i AC Milan također su zainteresirani za Hrvata, te bi tako Rakitić moga Barcu napustiti već u siječnju, nakon što je ove sezone započeo samo dva meča u La Ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!