NaslovnicaVijestiBARCELONA ODRŽALA PREGOVORE SA ARSENALOM: Zvijezda stiže vrlo jeftino - platit će...

BARCELONA ODRŽALA PREGOVORE SA ARSENALOM: Zvijezda stiže vrlo jeftino – platit će ga samo 34 milijuna funti!

Barcelonin predsjednik Josep Bartomeu navodno je bio u Londonu gdje je održao razgovore sa desnim bekom Arsenala Hectorom Bellerinom i njegovim agentom.

BARCELONA ODRŽALA

Španjolac je započeo karijeru u Barci, a sada bi mogao biti postavljen da se vrati na Camp Nou, prema riječima Don Balona.

Izvještaj objašnjava da je Bellerin neporažen u Arsenalu, a to je malo iznenađujuće s obzirom na lošu formu Topnika ove sezone, što je dovelo do otpuštanja Unai Emeryja prošlog tjedna.

Stvari ne izgledaju kao da će se poboljšati uskoro sa momčadi u tako strašnom stadnju, a Don Balon tvrdi da Barcelona želi Bellerina i da bi posao mogao da se postigne za oko 34 milijuna funti.

To bi moglo završiti kao ogodak za finog igrača koji još uvijek ima najbolje godine pred sobom.

Unatoč nekim nedavnim problemima sa ozljedama, Bellerin je uglavnom igrao dobro u Arsenalu i mogao bi se savršeno uklopiti u Barcin stil igre.

Katalonski divovi nikada nisu zamijenili desnog beka Dani Alvesa, a Bellerin bi mogao biti pristupačno rješenje tog problema.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!