NaslovnicaVijestiBARCELONA OHLADILA - GRIEZMANN IDE U PREMIER LIGU: Engleski klub spremio ponudu...

BARCELONA OHLADILA – GRIEZMANN IDE U PREMIER LIGU: Engleski klub spremio ponudu od 95 milijuna funti!

Antoine Griezmann je jasno pokazao da želi napustiti Atletico Madrid ovog ljeta.

BARCELONA OHLADILA

Pet godina nakon što je prešao u Atletico Madrid za 24 milijuna funti, bivši napadač Real Sociedada je prošlog mjeseca objavio svoju namjeru za novim izazovom.

Od tada je samo pitanje vremena kada će se mjeseci glasina koje povezuju Griezmanna sa Barcelonom ostvariti.

Ipak, nije bilo tako jednostavno.

U stvari, ranije ovog tjedna činilo se da Griezmann nije bio bliži Barceloni, prije nego što je najavaio kraj svog vremena u Atleticu.

COPA AMERICA: Najava 46. izdanja ovog natjecanja!

Kada je predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerezo davao izvještaj o situaciji Griezmanna i Barcelone, odgovorio je: “Nito iz Barce me nije kontaktirao.”

Nadalje, smatra se da je interes sa Nou Campa ohladio kao odgovor na sklonost kluba da umjesto toga namami Neymara iz PSG-a.

Griezmann se doimao manje sigurnim u svoju budućnost nakon što je Francuska u utorak pobijedila Andoru sa 4-0 u kvalifikacijama za Euro 2020.

“Ne znam hoću li ostati uLa Ligi”, rekao je novinarima.

“Znam gdje želim ići. Također sa zainteresiran da ovo završim što prije moguće.”

Bez obzira na stanje, Griezmann bi mogao imati više od jedne opcije u ovom slučaju.

To je zato što Sun tvrdi da je Manchester United spreman poslati 95 milijuna funti u Atletico u kasnom pokušaju da dovedu pobjednika Svjetskog prvenstva 2018. godine.

Crveni vragovi su na tržištu za plodnog napadača i trebali bi imati gotovinu sa Romelu Lukakuom i Paul Pogbom koji bi trebali otići do kraja ljeta.

CONCACAF Gold Cup: Može li neko zaustaviti dominaciju SAD-a i Meksika

Međutim, nema jamstva da Old Trafford trenutno predstavlja primamljivu opciju.

Griezmann – čiji će transfer zasigurno biti najveći u njegovoj karijeri – vjerojatno se neće zadovoljiti ni manje ni više od njegovih zahtijeva za plaćom od 450.000 funti po tjednu, pogotovo za igranje nogometa u Europskoj ligi.

SItuacija savršeno obuhvaća izazov sa kojim se trenutno suočava Ole Gunnar Solskjaer.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!