NaslovnicaVijestiBarcelona opsjednuta igračem kojeg vide kao savršenu zamjenu za Jordija Albu!

Barcelona opsjednuta igračem kojeg vide kao savršenu zamjenu za Jordija Albu!

Barcelona će na ljetnom prijelaznom roku dati prednost napadačkim i obrambenim pojačanjima, a branič Valencije Jose Gaya postao je opsesija za katalonsku upravu.

Barcelona je bila aktivna u zimskom prijelaznom roku, dovodeći Ferrana Torresa, Danija Alvesa, Adamu Traorea i Pierre-Emericka Aubameyanga na Camp Nou.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Direktor Barcelone Jordi Cruyff nedavno je priznao da je klub prošlog mjeseca želio pojačati poziciju lijevog beka, ali nije uspio pronaći odgovarajućeg igrača.

Sport javlja da će Barcelona na ljeto nastaviti potragu za dugoročnom zamjenom za ostarjelog Jordija Albu.

Dok je Erling Haaland i dalje Barcina glavna meta za napadača, a Cesar Azpilicueta se spominje kao slobodan igrač koji će doći iz Chelseaja i dodati dubinu na desnom beku, postoje dvije istaknute opcije za poziciju lijevog beka.

Prvi je kapetan Valencije Jose Gaya, koji je posljednjih godina postao opsesija za sportski dio Barcelonine uprave, jer vjeruju da je on prirodni nasljednik Albe.

Međutim, Gaya želi razovarati o uvjetima novog ugvora sa Valencijom prije nego što odluči o svojoj budućnosti, iako Barca čeka da njegov trenutni ugovor istekne 2023. godine.

Barcelona također preispituje mogućnost ponovnog potpisivanja ugovora sa mladim Alexom Grimaldom iz Benfice, nakon što je njihov upit za posudbu odbijen prošlog mjeseca.

Grimaldov ugovor također istječe 2023. godine, ali je već jasno dao do znanja da neće potpisati produljenje, čime je Benfica bila u nepovoljnom položaju.

Portugalska ekipa je zainteresirana za nekoliko mladih igrača na Nou Campu, što bi Barceloni moglo pojeftiniti igrača na ljeto.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!