NaslovnicaVijestiBarcelona ostaje bez igrača kojeg je platila 140 miliona eura

Barcelona ostaje bez igrača kojeg je platila 140 miliona eura

Ousmane Dembele ima još mjesec dana ugovor sa Barcelonom. “Šanse da ode su 95 posto”, rekao je izvor iz kluba za Mundo Deportivo.

Ovog tjedna Moussa Sissoko, agent 24-godišnjeg Francuza, sastat će se s čelnicima Barcelone, no čini se da su odustali od Dembelea u katalonskom gigantu i šanse da dogovore novi ugovor su minimalne.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Klub tvrdi da Sissoko danima ima ponudu za novi ugovor, a agentovo okruženje tvrdi da ponuda još nije stigla. Barcelonin tim vjeruje da se Dembele gotovo ništa ne pita o ugovoru i da će potpisati ono što mu agent kaže”, piše Mundo Deportivo.

Katalonci tvrde da Dembele na stolu ima bogatu ponudu PSG-a koji Francuza vidi kao idealnu zamjenu za Angela di Mariju te da će tamo najvjerojatnije nastaviti karijeru. Barcelona je Francuza prije pet godina platila 140 miliona eura. Sada će nakon niza loših sezona i većih ozljeda besplatno napustiti klub.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!