NaslovnicaVijestiBarcelona ponudila zamjenu igrača sa Chelseajem: Ovu ponudu će biti teško odbiti!

Barcelona ponudila zamjenu igrača sa Chelseajem: Ovu ponudu će biti teško odbiti!

Prema španjolskom Mundo Deportivu, Barcelona istražuje ideju da ponudi Philippea Coutinha u zamjenu za Chelseajevog N’Golo Kantea.

Barcelona ponudila

Mundo Deportivo je izvijestio da je jedan od glavnih ciljeva Barcelona za sljedeći prijelazni rok potpisivanje energičnog veznjaka, pogotovo onog koji je izvanredan na obrambenoj strani terena.

Barcelona ovog ljeta želi ponovo pojačati sredinu terena, a na kraju sezone očekuje se da će Ivan Rakitić i Arturo Vidal napustiti klub.

Barcelone  se dugo zanimala za Kantea, ali ekipa iz La Lige nikada nije poduzela ništa u vezi Francuza, s obzirom na financijske troškove koji su uključeni u transfer Antoine Griezmanna.

Zbog zastrašujućeg ekonomskog učinka koronavirusa, zamjena igrača izgleda kao idealan način da se osigura da klubovi poptišu broj igrača koji žele.

Tu dolazi Philippe Coutinho. Brazilac je sklon povratku u Premier ligu – posebno prelazak u Plave nakon katastrofalnog vremena sa katalonskim divovima.

U izvješću se tvrdi da napadač želi prelazak u Chelsea u sljedećem transfernom roku, otvarajući vrata potencijalnom zamjenskom dogovoru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!