NaslovnicaVijestiBarcelona poslala Bayernu treću ponudu za Lewandowskog

Barcelona poslala Bayernu treću ponudu za Lewandowskog

Želja šefa stručnog stožera Barcelone, Xavija, bila je da Roberta Lewandowskog dobije do početka priprema u SAD-u koje su planirane sredinom srpnja.

No, nitko više ne vjeruje da će se to dogoditi, iako pregovori s Bayernom traju mjesecima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na Bayernovom stolu je treća Barcina ponuda. Nakon papira u kojem je prvo pisalo 32 milijuna eura, a zatim 35 milijuna eura prošlog tjedna, Katalonci su sada podigli svoje uloge i nude fiksno 40 milijuna eura plus 5 milijuna eura bonusa.

Bayern je od početka bio mišljenja da neće ni pregovarati za svotu manju od 50 milijuna, no Barcelona je sada opasno blizu tom zahtjevu. A pitanje je hoće li ići dalje, jer ipak je riječ o igraču koji u kolovozu slavi 34. rođendan, a ulazi i u posljednju godinu ugovora. Svima je jasno da još može pridonijeti, ali je jasno i da neće moći vratiti financijska ulaganja, a pitanje je koliko će još trajati.

Međutim, pragmatični Nijemci svjesni su da je predsjednik Barce Joan Laporta u nezgodnoj situaciji i da mora ponuditi neko bombastično pojačanje.

Mnogi još uvijek sumnjaju da Bayern samo čeka da se Barcelona dogovori o prodaji Frankieja de Jonga Manchester Unitedu. U tom slučaju na njezin bi račun išlo minimalno 65 milijuna eura, a Bayern bi to mogao iskoristiti za dodatno podizanje zarade.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!