NaslovnicaVijestiBARCELONA POSLALA NOVU PONUDU: 120 milijuna eura + 16 milijuna godišnje za...

BARCELONA POSLALA NOVU PONUDU: 120 milijuna eura + 16 milijuna godišnje za Francuza!

Barcelona poslala novu ponudu! 120 milijuna eura + 16 milijuna godišnje za Francuza! Barcelonina potraga za Antoine Griemznanom je možda bila najduža saga transfera na ljetnom prijelaznom roku.

BARCELONA POSLALA

Nakon nekoliko mjeseci špekulisanja, Franzuc je napokon napravio dokumentarac pod nazivom ‘odluka’, gdje je otkrio hoće li napustiti Atletico Madrid zbog Barcelone.

Na kraju je odlučio ostati u Atleticu i potpisao novi ugovor do 2023. godine.

Međutim, čini se da saga još nije završila. Atletico je doživio nevjerojatnu sezonu. Trenutno su sedam bodova iza Barcelone u utrci za naslov La Lige, a ekipa Ernesta Valverdea može povećati to vodstvo sa 10 bodova ako pobijede utakmicu koju imaju manje od kluba iz Madrida.

Uspjeli su izgubiti i vodstvo od 2-0 protiv Juventusa u Ligi rpvaka, a Cristiano Ronaldo je postigao hat-trick u Torinu kako bi izbacio ekipu Diego Simeonea.

A glasine o Griezmannu u Barceloni ponovo su se pojavile nakon lošeg rezultata.

Prema L’Equipeu, Barcelona se još jednom obratila Francuzu o potencijalnom transferu.

I nakon njihovog ispadanja iz Lige prvaka, Griemann propituje svoju budućnost i kaže da će ‘vrlo pažljivo’ slušati novu ponudu.

U izvješću se također dodaje kako Barcelona Griezmannu nudi 16 milijuna eura godišnje u ugovoru do 2024. godine.

Može ga se dovesti za 120 milijuna eura ako se njegova klauzula o oslobađanju aktivira prije srpnja 2019. godine.

Mundo Deportivo je također izvijestio da Griezmann žali zbog svoje odluke da odabere Atletico umjesto Barcelone.

Sa 27 godina, Griezmann još uvijek ima najbolje godine ispred sebe.

On je postigao 130 pogodaka za Atletico u 248 nastupa i postavljen je da ponovo probije barijeru od 20 golova ove sezone.

Barcelona ima mnogo talenata u napadu, ali sa Luis Suarezom i Lionel Messijem u tridesetim godinama, možda će morati dovesti mlađeg napadača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!