NaslovnicaVijestiBARCELONA POSLALA PONUDU: 15 milijuna eura za igrača koji je u 13...

BARCELONA POSLALA PONUDU: 15 milijuna eura za igrača koji je u 13 nastupa postigao sedam golova i pet asistencija!

Barcelona je navodno poslala ponudu u iznosu od 15 milijuna eura za dovođenje Karima Adeyemija iz RB Salzbuga, jer žele ojačati svoju ekipu.

BARCELONA POSLALA

17-godišnjak je trenutno na posudbi u Lieferingu i nastavlja da impresionira sa sedam golova i pet asistencija u 13 nastupa do sada ove sezone.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Čini se da je ta forma privukla Barcelonu na njegov talenat, a Sport primjećuje da su katalonski divovi poslali ponudu u iznosu od 15 milijuna eura kako bi ga doveli u stalnog transferu.

Međutim, sugerira se da austrijska ekipa ne želi izgubiti jednog od svojih najperspektivnijih igrača u ovoj ranoj fazi karijere, pa ostaje da se vidi hoće li ih ta ponuda uvjeriti u prodaju.

Govori se da Barcelona želi dodati Adeyemija u svoj sastav Barcelone B kako bi nastavio svoj razvoj sa nadom da će na kraju postati ključna figura za seniorsku ekipu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!