fbpx
Naslovnica Vijesti BARCELONA POSLALA PONUDU: 15 milijuna eura za igrača koji je u 13...

BARCELONA POSLALA PONUDU: 15 milijuna eura za igrača koji je u 13 nastupa postigao sedam golova i pet asistencija!

KREDITI ZA KLAĐENJE

Početak sezone najbolje je vrijeme za otvoriti račun za klađenje! Otvori račun odmah i iskoristi ekskluzivne promocije dobrodošlice za nove igrače!

Barcelona je navodno poslala ponudu u iznosu od 15 milijuna eura za dovođenje Karima Adeyemija iz RB Salzbuga, jer žele ojačati svoju ekipu.

BARCELONA POSLALA

17-godišnjak je trenutno na posudbi u Lieferingu i nastavlja da impresionira sa sedam golova i pet asistencija u 13 nastupa do sada ove sezone.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Čini se da je ta forma privukla Barcelonu na njegov talenat, a Sport primjećuje da su katalonski divovi poslali ponudu u iznosu od 15 milijuna eura kako bi ga doveli u stalnog transferu.

Međutim, sugerira se da austrijska ekipa ne želi izgubiti jednog od svojih najperspektivnijih igrača u ovoj ranoj fazi karijere, pa ostaje da se vidi hoće li ih ta ponuda uvjeriti u prodaju.

Govori se da Barcelona želi dodati Adeyemija u svoj sastav Barcelone B kako bi nastavio svoj razvoj sa nadom da će na kraju postati ključna figura za seniorsku ekipu.

Do 25€ u kreditima

Uplatite minimalno 5€ i odradite jednu obaveznu okladu kako bi dobili kredite za klađenje. Minimalni koeficijent, te uvjeti klađenja i uplate se primjenjuju. Povrat novca ne uključuje vrijednost kredita za klađenje. Primjenjuju se vremensko ograničenje i uvjeti korištenja. 18+

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+