NaslovnicaVijestiBARCELONA POSLALA UPIT: Žele zvijezdu Manchester Uniteda, ali moraju prvo platiti 54...

BARCELONA POSLALA UPIT: Žele zvijezdu Manchester Uniteda, ali moraju prvo platiti 54 milijuna funti!

Manchester United, kako se izvješćuje, nije oduševljen prodajom Victora Lindelofa u Barcelonu, jer su postavili visoko traženu cijenu za švedskog braniča nakon njegove dobre forme prošle sezone.

BARCELONA POSLALA UPIT

Iako je Lindelof bio spor na početku na Old Traffordu, imao je bolju drugu sezonu sa klubom i sada izgleda kao ključni igrač za Ole Gunnar Solskjaera.

Barceloni bi odgovarao novi branič ovog ljeta, a Mundo Deortivo ih je povezao sa interesom za Unitedovog Lindelofa.

U izvješću se također tvrdilo da su Crveni đavoli odbili Barcine upite za njega i sada Don Balon navodi kako bi ga United sigurno pustio za oko 54 milijuna funti.

Venecuela – Argentina: Najava četvrtfinala Copa Amerike!

Iako je 24-godišnjak pristojan talenat, zamišlja se da bi Barcelona mogla dobiti mnogo boljeg i sigurnijeg igrača za tu cijenu.

Navijači United će se sigurno nadati da će Lindelof ostati na Old Trafofrdu, jer klub ne smije priuštiti da izgube još jednog od svojih obrambenih igrača.

Daily Mirror tvrdi da se Manchester United sada povukao iz dogovora za Harry Maguirea jer je preskup, dok su bili spremni da se bore za De Ligta, ali izgleda da ih je Juventus pretekao.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!