NaslovnicaVijestiBarcelona postigla dogovor sa Romom: Zvijezda prvo ide na posudbu, a zatim...

Barcelona postigla dogovor sa Romom: Zvijezda prvo ide na posudbu, a zatim će ga prodati za 15.5 milijuna eura!

Barcelona je službeno objavila da se Carles Perez pridružio Romi na posudbu s obvezom kupnje na ljeto.

Barcelona postigla dogovor

21-godišnjak je do sada ove sezone bio ograničen na 12 nastupa za seniorsku ekipu, dok je postigao dva gola i osigurao tri asistencije.

Međutim, s obzirom da su se Ousmane Dembele, Luis Suarez i Lionel Messi do sada borili sa problemima sa ozljedama, Perez bi vjerojatno bio razočaran da ne dobije više vremena za igranje.

To je možda ključni razlog njegove odluke da ode ovog siječnja, jer je Barcelona u klupskoj izjavi potvrdila da se prvo pridružio Romi na posudbi za milion eura, dok će talijanski divovi platiti plaću i izdvojiti dodatnih 11 milijuna eura ljeti kako bi postao igrač kluba.

Uz to, mogli bi platiti i 3,5 milijuna eura bonusa, uzimajući cijeli transfer do 15,5 milijuna eura ako sve bude po planu.

Čini se da se Barcelona i sama zaštitila, s tim da je u izjavi dodano da imaju pravo na prvo odbijanje od bilo kakve buduće prodaje, pa im to daje priliku da Pereza vrate u Nou Camp u narednim godinama ako se bude dokazao.

Za sada, on dolazi kao važno pojačanje za Romu, jer nakon što su ovog mjeseca izgubili Nicola Zanioloa do teške ozljede koljena, bila im je potrebna zamjena koja će im pomoći kako bi nastavili da se bore za četiri najboljeg kluba u Seriji A ove sezone.

Perez će se nesumnjivo smatrati više nego kratkoročnim rješenjem, a ostaje nam vidjeti hoće li mu se dodijeliti uglednija uloga i redovita minutaža, te izvući ono najbolje iz njega da pokaže što je sposoban pružiti na vrhunskoj razini.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!