NaslovnicaVijestiBARCELONA POSTIGLA DOGOVOR SA SCHALKEOM: Mlada zvijezda odlazi na dvogodišnju posudbu -...

BARCELONA POSTIGLA DOGOVOR SA SCHALKEOM: Mlada zvijezda odlazi na dvogodišnju posudbu – ljekarski pregledi danas!

Barcelona je, kako se izvješćuje, postigla dogovor sa Schalkeom oko mladića Juana Mirande. Navodno će ga poslati na dvogodišnju posudbu.

BARCELONA POSTIGLA DOGOVOR

19-godišnjak se posljednjih godina pokazao kao jedan od najtalentiranijih igrača iz mlade ekipe Barcelone, a prošle sezone je ostvario svoj proboj u seniorsku ekipu sa četiri nastupa.

S nedostatkom kvalitete na lijevoj strani, on je mogao ponuditi pokriće i natjecanje za prvotimca Jordija Albu, gdje se pojavila velika prilika da Miranda pojača i popuni tu prazninu za trenera Ernesta Valverdea.

Međutim, kao što je Calciomercato napomenuo, čini se da je on spreman da se umjesto toga pridruži Schalkeu na dvogodišnju posudbu, sa sporazumom koji je postignut između dva kluba, dok će talentovani mladić danas na ljekarske preglede.

Otkrivamo na koje utakmice se u Europskoj ligi klade profesionalni kladioničari!

Dodaje se da je i ovog ljeta privukao interes Juventusa, ali čini se da je prelazak u Bundesligu prioritet i najvjerojatniji scenarij prije zatvaranja prijelaznog roka.

To se činilo prilično razumnom odlukom, jer je sa dolaskom Junior Firopoa iz Real Betisa ovog ljeta, Barcelona riješila taj problem na lijevoj strani i zbog toga je Miranda ispao iz sastava, gdje je bio samo treći izbor na toj poziciji.

S obzirom da će Alba u ožujku napuniti 31 godinu, španjolskog će internacionalaca nesumnjivo trebati zamijeniti u budućnosti, a možda i sa Firpom kao prirodnim nasljednikom, ali i sa Mirandom koji će se za dvije godine vratiti sigurno kao bolji i iskusniji igrač.

Mnogo će, naravno, ovisiti o Mirandinom razvoju dok je sa Schalkeom.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!