NaslovnicaVijestiOtkrivamo na koje utakmice se u Europskoj ligi klade profesionalni kladioničari!

Otkrivamo na koje utakmice se u Europskoj ligi klade profesionalni kladioničari!

Kao što smo to radili prethodnih tjedana, ponovo vam donosimo utakmice Europske lige na koje se klade profesionalni kladioničari sa Svijet Kladjenja foruma, gdje svakodnevno postavljamo analize, tipove i informacije o utakmicama iz raznih sportova.

profesionalni kladioničari

Uglavnom smo izabrali utakmice u kojima je rezultat još uvijek poprilično aktivan i gdje bi se moglo nešto značajno dogoditi. Za one koji se klade na kartone, bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta, što je veliki plus, dok smo vam ispod svake utakmice pripremili imena sudaca za svaku utakmicu.

Pa da počnemo…

29 August 2019, 18:00 CET – Baku (Tofiq Bəhramov adına Respublika Stadionu)
Qarabağ FK (AZE) – Linfield FC (NIR) | 2-3
Sudac: Sergey Ivanov (RUS)

Qarabag je postigao 12 golova u posljednjih pet utakmica na domaćem terenu ove sezone. Postigli su gol i u posljednjih devet od deset utakmica kod kuće. Jednostavno nema sumnje da domaći tim neće uspjeti postići gol u ovoj utakmici. Isto tako, gosti su postigli osam u posljednjih deset domaćih utakmica. Čak su postigli šest golova u posljednjih pet gostujućih utamica. Ove statistike snažno ukazuju na činjenicu da će utakmica biti žestoka, a zasigurno ćemo vidjeti golove na obje strane, baš kao što je to bio slučaj u prvoj utakmici.

 

29 August 2019, 18:45 CET – Riga (Skonto stadions)
Riga FC (LVA) – FC København (DEN) | 1-3
Sudac: Paweł Gil (POL)

Domaćin će tražiti osvetu nakon poraza iz prve utakmice. Očekivanja u ovoj utakmici su vrlo jasna. Domaćini moraju napasati od prve minute, dok gosti ne smiju praviti greške i moraju čuvati svoje vodstvo, međutim sigurni smo da ni oni neće sjediti srkštenih ruku, te će im se sigurno otvoriti prostor kada protivnik krene u ofanzivu.

 

29 August 2019, 19:00 CET – Zaporizhia (Slavutych Arena)
FC Zorya Luhansk (UKR) – RCD Espanyol de Barcelona (ESP) | 1-3
Sudac: Radu Marian Petrescu (ROU)

Domaća momčad je doživjela dva uzastopna poraza u ovoj sezoni. Njihova jedina pozitivna stvar je pobjeda u posljednjoj utakmici protiv Karpatija u ukrajinskoj Premier ligi. Do sada su imali bolji niz u Europi. Oni će se boriti sa timom koji ima vodstvo od dva gola. Espanyol će pokušati da gradi na svom vodstvu iz kontranapada, dok su izgubili samo jednu utakmicu u posljednjih deset. Domaćin je izgubio tri od posljednjih pet utakmica na ovom terenu, dok gosti nisu izgubili niti jednu utakmicu u istom razdoblju na gostujućim terenima. Budite oprezni sa ulozima.

 

29 August 2019, 19:00 CET – Molde (Aker Stadion)
Molde FK (NOR) – FK Partizan (SRB) | 1-2
Sudac: Ruddy Buquet (FRA)

Molde je prilično jak kod kuće. Kada ove sezone kombiniramo njihove rekorde u Eliteserienu i Europskoj ligi na stadionu Aker, dobivamo nevjerojatne brojke – devet pobjeda i dva remija, uz gol razliku 31-5. Pobijedili su KR, Cukarickija i Arisa na putu za doigravanje. Nakon dominantnog nastupa protiv Malatyaspora kod kuće, gdje su postigli tri gola, te uz to promašili dosta prilika, Partizan nije uspio impresionirati svom porazu od 0-1 u uzvratnoj utakmici i podsjetili su nas da su oni još uvijek tim na kojem treba raditi.

 

29 August 2019, 19:00 CET – Thessaloniki (Stádio Toúmbas)
PAOK FC (GRE) – ŠK Slovan Bratislava (SVK) | 0-1
Sudac: Andreas Ekberg (SWE)

Momčadi su bile prilično dobre pred golom u svojim utakmicama ove sezone. Domaćin je postigao ukupno 11 golova u posljednjih pet domaćih utakmica, što je 2.2 gola po utakmici. Gosti su ove sezone u gostujućim utakmicama zabilježili ogromnih 15 golova, što je 3 gola u prosjeku po utakmici ove sezone. Kao što vidite, najbolja opcija u ovom susretu je igrati na golove, iako ih nije bilo u prvoj utakmici.

 

29 August 2019, 19:15 CET – Moscow (Otkrytiye Arena)
FC Spartak Moskva (RUS) – SC Braga (POR) | 0-1
Sudac: Davide Massa (ITA)

Obje momčadi su započele svoj europski put od trećeg pretkola Europske lige. Ezequiel Ponce i Zelimkhan Bakaev postigli su po dva gola u pobjedi Spartaka sa 5-3 nad švicarskim Thunom, dok je portugalski klub pobijedio Brondybja sa ukupnim rezultatom od 7-3. Prošli tjedan je bilo lijepo gledati nadmetanje ova dva kluba, pogotovo jer smo vidjeli veliki broj šansi dugog dometa. Da nije bilo brze reakcije Ricarda Hortea, gledali bi još jedan susret bez golova. Uzvratne utakmice su inače mnogo življe i nadamo se da ćemo gledati jednu dinamičnu utakmicu u ruskoj prijestolnici.

 

29 August 2019, 19:30 CET – Brussels (Koning Boudewijnstadion)
Royal Antwerp FC (BEL) – AZ Alkmaar (NED) | 1-1
Sudac: Anastásios Sidirópoulos (GRE)

Domaćini su bili mnogo bolji u prvoj utakmici nakon što su napravili 11 šuteva na gol od kojih je pet išlo u okvir gola. Anwerpen je bio još teža ekipa za pobijediti na domaćem terenu i imali su uspjeha u svakoj od posljednje tri utakmice pred svojim navijačima. Nisu bili stidljivi ni u tim okršajima što se tiče golova, nakon što su postigli gol sedam puta, a primili samo jednom. Gostujuća ekipa je bila manje uzbudljiva na svojim putovanjima. Sa trenutačnom formom u kojoj su domaćini u ovom trenutku i ključnim gostujućim golom, šanse za pobjedu Antweperna su ovdje velike.

 

29 August 2019, 20:00 CET – Rijeka (Stadion HNK Rijeka)
HNK Rijeka (CRO) – KAA Gent (BEL) | 1-2
Sudac: François Letexier (FRA)

Rijeka se mučila da osigura pobjedu u svojim nedavnim utakmicama, dok imaju samo jednu u posljednje četiri na svim natjecanjima. S druge strane, Gent će ovaj tjedan ući u utakmicu protiv Rijeke nakon vrlo impresivne pobjede u tri utakmice zaredom kod kuće. Međutim, gostujući igrači nisu bili tako sjajni, kao kod kuće, u svojim gostujućim utakmicama, gdje su doživjeli dva poraza u posljednja četiri gostovanja. S obzirom da Gent ima prednost od jednog gola, oni će vjerojatno da se brane i igraju na kontranapade u ovom susretu.

 

29 August 2019, 20:00 CET – Budapest (Groupama Aréna)
Ferencvárosi TC (HUN) – FK Sūduva (LTU) | 0-0
Sudac: Marco Guida (ITA)

Mađarski prvaci su prešli u Europsku ligu nakon ukupnog poraza od 5-1 protiv DInama u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Izvlačenje je bilo ljubazno prema njima, jer su dobili Suduvu, ali u prvoj utakmici nismo vidjeli gola. Iako je Ferencvaros bio mnogo bolja ekipa sa 19 udaraca na gol, Ivan Kardum, vratar Suduve bio je besprijekoran. Ovdje se sada očekuje potpuna dominacija domaćina i na kraju pobjeda i prolaz u grupnu fazu.

 

29 August 2019, 20:00 CET – Luxembourg (Stade Josy Barthel)
F91 Dudelange (LUX) – Ararat-Armenia FC (ARM) | 1-2
Sudac: Aleksandar Stavrev (MKD)

Dudelange će u ovu utakmicu ući nakon niza od dva poraza na svim natjecanjima. Momčad je poražena u posljednjih utakmici na domaćem terenu u ligi također i to sa dva gola razlike. Da stvar bude još gora, Ararat Armenia je ostvarila uspjeh u posljednjih pet utakmica u nizu, od kojih su tri bile u gostima. Gostujuća ekipa je također postizala golove sa lakoćom u tim utakmicama, nakon što su postigli dva ili više golova u svakoj od tih utakmica. Iako je Dudelange bio odvažan u svojim naporima da osiguraju mjesto u grupnoj fazi, izgleda da će ipak Ararat ovog puta biti uspješniji.

 

29 August 2019, 20:15 CET – Maribor (Stadion Ljudski vrt)
NK Maribor (SVN) – PFC Ludogorets 1945 (BUL) | 0-0
Sudac: Craig Pawson (ENG)

Maribor je poznat po direktnom napadačkom nogometu, ali Ludogorets je svoju igru nametnuo u prvoj utakmici i prisilio slovensku ekipu na obranu. Maribor je u svoje dvije domaće utakmice protiv AIK-a i Rosenborga napravio 37 udaraca na gol. Oni u ovom susretu sigurno neće sjediti skrštenih ruku, a možda bi mogli gledati i golijadu ako prime gol ranije. Sa igračima kao što su Keseru, Swierczok i Wanderson, oni imaju dobre šanse da postignu gol, ali ne vjerujemo da će im Ludogorets ostati dužan. Ludogorets inače prima golove kada igraju protiv timova bivše Jugoslavije, posebno u gostima.

 

29 August 2019, 20:30 CET – Frankfurt am Main (Commerzbank-Arena)
Eintracht Frankfurt (GER) – RC Strasbourg Alsace (FRA) | 0-1
Sudac: Orel Grinfeld (ISR)

Frankfurt nije uspio nametnuti svoju igru u prvoj utakmici i zbog toga su platili cijenu kada je sudac svirao kraj. Iako domaći igrači nemaju prednost gostujućeg gola, prednost domaćeg terena će vjerojatno biti presudna i napravit će razliku. Strasbourg je bio nervozan u svojim nedavnim utakmicama i vratili su se sa samo jednom pobjedom u posljednja tri gostovanja, od kojih su dva bila u Europi. U svakom slučaju, prerano je otpisati šanse Frankfurta za ulazak u grupnu fazu, iako su hendikepirani sa deficitom od jednog gola. Očekuje se da će nadomjestiti i postići gol više u ovom susretu.

 

29 August 2019, 20:45 CET – Wolverhampton (Molineux Stadium)
Wolverhampton Wanderers FC (ENG) – Torino FC (ITA) | 3-2
Sudac: Jesús Gil Manzano (ESP)

Na domaćem terenu, Wolves nije okusio poraza u posljednjih 15 utakmica i to u svim natjecanjima. Gosti, nažalost, nemaju sličan niz u gostima, dok su uspjeli pobijediti samo jednom u prethodna dva susreta. S obzirom na tri gostujuća gola, koje domaćini imaju u ovom susretu i nevjerojatan rekord kod kuće, Wolvesi su ogromni favoriti za prolazak dalje.

 

29 August 2019, 20:45 CET – Glasgow (Ibrox Stadium)
Rangers FC (SCO) – Legia Warszawa (POL) | 0-0
Sudac: Slavko Vinčič (SVN)

Rangersi izgledaju fantastično u ovom trenutku. Momci Stevena Gerarda postigli su sedam golova u dvije utakmice protiv lukave danske ekipe i sada su favoriti za prolazak u grupnu fazu na Ibroxu. Alfredo Morelos je postigao pet golova u kvalifikacijama za Europsku ligu, dok je dva gola postigao protiv Hibsa. Legia se muči u stvaranju šansi i postizanju golova ove sezone i začudo, njihov je glavni napadač izgubio mjesto u početnih 11. Većina njihovih prilika u prvom meču dolazila je nakon prekida, nekoliko pokušaja Gvilia i Vesovića.

 

29 August 2019, 21:00 CET – Guimarães (Estádio D. Afonso Henriques)
Vitória SC (POR) – FCSB (ROU) | 0-0
Sudac: Irfan Peljto (BIH)

Domaćini su neporaženi u posljednjih osam utakmica na svim natjecanjima i dosljedni su u svojim utakmicama na domaćem terenu. Momčad je ostvarila vrlo uvjerljive pobjede u prethodne dvije utakmice u Europi na ovom stadionu, gdje su postigli 12 golova u posljednje četiri utakmice, a primili su samo dva. Uz to, FCSB će u ovu utakmicu doći nakon razočaravajućeg poraza od 4-0 na domaćem terenu. S obzirom na to da su gostujući igrači ostvarili pobjedu samo jednom u posljednje tri gostujuće utakmice, možete računati da će Vitoria Guimares u potpunosti iskoristiti prednost domaćeg terena.

 

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!