NaslovnicaVijestiBarcelona posuđuje internacionalca Srbije: On će biti samo privremena zamjena za ozlijeđenog...

Barcelona posuđuje internacionalca Srbije: On će biti samo privremena zamjena za ozlijeđenog Suareza!

Zaista je nevjerojatno kako se većina siječanjskih transfera završava u posljednjim trenucima.

Barcelona posuđuje

Nije jasno žele li klubovi zadržati svoje igrače tijekom siječnja prije nego ih puste ili je to znak panike koja stvara dosta transfera u posljednjem danu.

Bilo je puno govora o tome da je Barcelona ovog mjeseca potpisala napadača, ali čini se da se ništa zaista nije dogodilo, ali to bi se moglo promijeniti.

Iz izvješća Sportsa navedeno je da sklapaju ugovor o šestomjesečnoj posudbi Dušana Tadića, koji je za Ajax impresivan otkako je prešao u Nizozemsku iz Southamptona.

I dalje kažu da je njegov agent trenutno na putu za Barcelonu kako bi pomogao u finalizaciji dogovora, ali kažu i da Barca ima dobre odnose s Ajaxom, tako da bi to moglo pomoći dogovoru.

U ovom trenutku nije jasno hoće li to uključivati ​​opcija za kupnju ako je to samo potpis za pokrivanje ozljeda za ovu sezonu, no on ima osam golova i 14 asistencija u samo 20 ligaških utakmica, pa bi to bio veliki gubitak Ajaxu.

Samo je nekoliko dana ostalo da se dovrše transferi, ali mediji izgledaju uvjereno da će se dogoditi.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!