NaslovnicaVijestiBARCELONA POTVRDILA MOMČAD: Evo kakvu će postavu Ernesto Valverde izvesti protiv Seville!

BARCELONA POTVRDILA MOMČAD: Evo kakvu će postavu Ernesto Valverde izvesti protiv Seville!

Barcelona potvrdila momčad! Evo kakvu će postavu Ernesto Valverde izvesti protiv Seville! Barcelona se suočava sa Sevillom u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Kralja, ali Lionel Messi neće igrati.

Barcelona potvrdila

Katalonski divovi imaju napet raspored ispred njih, jer igraju četiri utakmice između 23 siječnja i 2. veljače, što će bez sumnje testirati njihovu kvalitetu i dubinu momčadi.

Imajući to u vidu, nije veliko iznenađenje da trener Ernesto Valverde rotira svoju momčad, jer će htjeti da izbjegne bilo kakve skupe poteškoće sa ozljedama, a svoje igrače će zadržati svježima za završetak sezone.

Messi će se odmoriti sredinom tjedna, jer nije bio uključen u momčad koja će da se suoči sa Sevillom, a to se vidi i u objavi kluba na Twitteru u nastavku, iako bi ovo mogao biti debi za Kevin-Prince Boatenga nakon što je službeno predstavljen medijima na Nou Campu u utorak.

Iako njihov talisman nedostaje, to je još uvijek vrlo jaka momčad Barcelone, a Luis Saurez, Philippe Coutinho, Ivan Rakitić i Gerard Pique će igrati u ovoj utakmici.

Barcelona je u dobroj formi pobijedivši šest od posljednjih sedam utakmica na svim natjecanjima, te se nadaju da će se zadržati u sukobu protiv Seville, s tim da će Messi biti spašen do druge utakmice ako bude potreban.

Međutim, na temelju reakcije navijača, oni nisu impresionirani idejom da ga odmaraju.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!