NaslovnicaVijestiBARCELONA POVEĆALA CIJENU: United će svakom navijaču koji bude putovao na Nou...

BARCELONA POVEĆALA CIJENU: United će svakom navijaču koji bude putovao na Nou Camp platiti jedan dio karte!

Barcelona povećala cijenu! United će svakom navijaču koji bude putovao na Nou Camp platiti jedan dio karte! Manchester United je završio nemoguću misiju u osmini-finala Lige prvaka protiv PSG-a.

BARCELONA POVEĆALA CIJENU

Nakon što su izgubili sa 2-0 u prvoj utakmici an Old Traffordu, ekipa Ole Gunnara Solskjaera trebala je pobijediti PSG-a sa barem dva gola razlike na Parku Prinčeva.

Ali, nekako su učinili upravo to.

Uz pomoć VAR-a u sudijskoj nadoknadi, penal Marcus Rashforda doveo je do rezultata od 3-1 te noći što ih je poslalo u četvrtfinale.

Ali stvari neće biti lakše u četvrtfinalu. To je zato što su izvukli Barcelonu.

Čini se da su tu bitke već počele i prije utakmice.

Barcelona je najavila da će navijačima Manchester Uniteda naplaćivati karte 120 € na Nou Campu.

To je učinilo utakmicu protiv Uniteda na Nou Campu jednom od najskupljih ikada, mimo finala ovog natjecanja.

Kada navijači moraju da plate let i smještaj, ovakva cijena karata je jednostavno smiješna.

Ali United je odgovorio sa stilom.

To je zato što će i oni sada da naplaćuju navijačima Barcelone 120 € za prvu utakmicu na Old Traffordu.

A uz dodatni prihod od tih karata, oni će subvencionirati cijene karata za putnike na Nou Camp šest dana nakon prve utakmice gdje će cijena karata pasti na 75 funti.

U izjavi su napisali: “U ovom slučaju vjerujemo da su naši navijači ponovo podvrgnuti povećanim i prekomjernim cijenama ulaznica od strane kluba domaćina”, navodi se u priopćenju objavljenom na službenim stranicama Uniteda.

“Ponovo smo donijeli tešku odluku da se navijačima Barcelone naplaćuju ulaznice za utakmicu na Old Traffordu po istom iznosu po kojem Barcelona naplaćuje za gostujuće utakmice (102 funte). Dodatni prihod od toga koristit ćemo za subvencioniranje putne podrške plaćanjem razlike u cijeni od 27 funti za svakog od naših navijača koji će putovati na Nou Camp.”

Ovo je zaista brilijantan potez Uniteda. Možda za nekoga nije mnogo tih 27 funti, ali to pokazuje kako brinu o svojim navijačima, iako ovo nije prvi put da United radi ovakvu stvar. Svaka čast zaista!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!