NaslovnicaVijestiBARCELONA PRIHVATILA PONUDU OD 30 MILIJUNA: Yerry Mina odlazi u Premier ligu,...

BARCELONA PRIHVATILA PONUDU OD 30 MILIJUNA: Yerry Mina odlazi u Premier ligu, ali ne u Manchester United!

Barcelona prihvatila ponudu od 30 milijuna. Yerry Mina odlazi u Premier ligu, ali ne u Manchester United! Yerry Mina će se kako stvari stoje preseliti u Premier ligu, a Barcelona će navodno prihvatiti 30 milijuna eura koje je poslao Everton.

Barcelona prihvatila ponudu

Goal navodi da je Everton uložio 30 milijuna eura u Barceloninog Yerry Minu. Kolumbijski internacionalac je također privukao interes Manchester Uniteda.

Barcelona razmišlja o prihvaćanju Evertonove ponude, sa igračem spremnim za odlazak.

Yerry Mina se već smatrao kao braničem koji je u usponu kada ga je Barcelona zgrabila iz Palmeirasa. No, to su bili njegovi nastupi u Rusiji na Svjetskom prvenstvu koji su privukli interese klubova, posebno onih u Engleskoj.

[su_bet365_koeficijenti]

Branič je igrao sa Tottenhamovim igračem Davinsonom Sanchezom u obrani i dominirali su na utakmicama.

Ono što je stvarno došlo do izražaja bilo je i sposobnost Mine da bude prijetnja u napadu, gdje je zabilježio tri gola na Svjetskom prvenstvu 2018. godine. Everton, Wolves i nekoliko drugih klubova su bili povezani sa Minom. No, čak je i Manchester United ušao u utrku za 23-godišnjaka.

Manchester United je na tržištu za braniča, ako se vjeruje ovim izvješćima. Marcos Rojo će kako stvari stoje otići, dok Mourinho ne vidi Phil Jonesa i Chris Smallinga kao mogućnost u obrani u prvoj postavi. Ipak, Crveni vragovi izgledaju prilično čvrsto kada je u pitanju dovođenje Leicesterovog Harry Maguirea.

[su_bet365_100bonus]

Izvješća su tvrdila kako će Manchester UNiteda da krene po Yerry Minu ako ne uspiju dovesti Harry Maguirea. No, čini se da se Everton brzo pokrenuo kako bi potencijalno oteo igrača.

Everton pokušava obnoviti svoju momčad nakon dolaska Marco Silve. Sa Phil Jagielkom i Ashley Wiliamsom koji su na pogrešnoj strani tridesetih i trebaju zamjenu. Michael Keane i Yerry Mina bi se odlično uklopili u obrani.

Yerry Mina izgleda kao da je u formi i želi se dokazati u Europi, što bi mogao biti bonus za Everton. Klub sa Goodison Parka je poslao ponudu od 30 milijuna eura za 23-godišnjeg igrača i sada se vjeruje da će Barcelona prihvatiti tu ponudu.

Ako ne bude intervencija drugih klubova poput Manchester Uniteda, Yerry Mina će vjerojatno krenuti ka plavoj polovici Merseysidea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Drugoligaš šokirao sve osvajanjem kupa. Igraju Europu sljedeće sezone

0
Corvinul Hunedoara, rumunjski drugoligaš, senzacionalno je osvojio Rumunjski kup. Klub osnovan 1921. godine četiri puta je osvajao titulu prvaka druge lige, a najveći uspjeh...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!