NaslovnicaVijestiBarcelona prodaje braniča i mijenja ga sa besplatnim igračem!

Barcelona prodaje braniča i mijenja ga sa besplatnim igračem!

Nadolazeća dva prijelazna roka bit će od iznimne važnosti za Barcelonu jer želi preokrenuti stvari nakon razočaravajuće prve polovice sezone 2021/22.

Katalonci su se našli u financijskom rasulu, a nastupi na terenu jedva da su bili na visini zadatka. Dakle, postaje imperativ da klub pažljivo planira i izrađuje strategiju za transfere umjesto da koristi pristup ‘glavom kroz zid’.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Postoji hitna potreba da se riješe igrača koji se smatraju viškom prema zahtjevima kako bi se generirala sredstva i oslobodio prostor na platnoj listi. Istodobno, klub također mora osigurati dovoljno dubine i ravnoteže u momčadi.

Predstojeći potpis Ferrana Torresa iz Manchester Cityja unio je uzbuđenje među navijače. No posao na tržištu transfera je daleko od završenog.

Xavi Hernandez bi mogao dovesti još jednog igrača, dok Barca također želi prodati nekoliko zvijezda koje nisu u njegovim planovima.

Jedan od takvih igrača koji se smatra nepoželjnim na Nou Campu je Sergino Dest. Bivši desni bek Ajaxa na Nou Campu je već skoro godinu i pol, ali nije uspio izboriti prvu postavu.

Nedosljednost i sumnjivi nastupi u obrani su pridonijeli tome da ispadne iz sastava. Klub sada namjerava da ga unovči, prenosi Mundo Deportivo.

Navodno su odmah identificirali zamjenu za 21-godišnjaka, gdje žele dovesti njegovog bivšeg suigrača iz Ajaxa Noussaira Mazraouija. Marokanski reprezentativac je bio puno pouzdaniji branič, a njegove napadačke kvalitete su se također pokazale ove sezone.

Njegov ugovor istječe za oko šest mjeseci, te će 24-godišnjak nakon toga biti dostupan besplatno. Ime desnog beka se nedavno pojavilo u raspravama između predsjednika kluba Joana Laportea i superagenta Mina Raiole.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!