NaslovnicaVijestiBarcelona prodaje Luis Suareza za 62 milijuna funti: Poznata nova destinacija Urugvajca!

Barcelona prodaje Luis Suareza za 62 milijuna funti: Poznata nova destinacija Urugvajca!

Barcelona bi mogla prodati svoju zvijezdu i napadača Luisa Suareza u MLS kako bi prikupili 62 milijuna funti kako bi im olakšala finansijski status, navodi se u izvještaju lista The Sun.

Barcelona prodaje

Prema izvješću, David Beckham, koji je vlasnik Inter Miamija je zainteresiran za potpisivanje Suareza, a Barcelona je voljna pustiti 33-godišnjeg napadača.

Barcelona mora prikupiti 62 milijuna funti za klupsku financijsku dobrobit nakon što je zadobila značajan udarac zbog koronavirusa i prodaja igrača poput Suareza koji zarađuje visoke plaće mogao bi olakšati klupske finansije, sukladno izvještaju.

Katalonski divovi spremni su slušati ponude za Suareza s obzirom na pozne godine urugvajskog napadača, a uprkos tome, on je postigao 14 golova u 23 utakmice za Barcelonu ove sezone.

Govoreći s Marcom o potencijalnom prelasku u MLS kako je citirano na The Sunu, Suarez je rekao:

“Nikad ne znaš. Imam ugovor u Barceloni, ali ubuduće, to će biti atraktivna liga. Sjedinjene Države su lijepa opcija. “

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!