NaslovnicaVijestiBarcelona pronašla iznenađujuću zamjenu za Philippea Coutinha. Već su kontaktirali igrača!

Barcelona pronašla iznenađujuću zamjenu za Philippea Coutinha. Već su kontaktirali igrača!

Barcelona je navodno stupila u kontakt s bivšim veznim igračem Chelseaja Oscarom oko šokantnog preseljenja na Camp Nou nakon odlaska Philippea Coutinha.

Barcelona pronašla iznenađujuću

U ponedjeljak navečer je potvrđeno da je Coutinho završio liječnički pregled za prelazak u Aston Villu, a Brazilac je spreman da se ponovo sastane sa svojim bivšim suigračem iz Liverpoola Stevenom Gerrardom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovaj 29-godišnjak, koji se pridružio katalonskom divu u ugovoru vrijednom 142 milijuna funti još 2018., pridružit će se na posudbu do kraja sezone.

Vjeruje se da Villa plaća manje od 50% Coutinhove tjedne plaće plus bonuse, prema Sky Sports-u, s opcijom kupnje u kojoj imaju mogućnost dovesti ofanzivnog veznjaka za 33 milijuna funti ovog ljeta.

Hoće li Barca dovesti zamjenu? Pa, čini se da momčad Xavija Hernandeza ovog mjeseca pokušava dovesti jednu od najvećih zvijezda kineske Super lige.

Vjeruje se da je Oscar, koji se pridružio Shanghai SIPG-u 2016. godine zainteresiran za dolazak u Barcu. Već su stupili u kontakt sa igračem oko ovog iznenadnog transfera.

Veznjak je trenutno pod ugovorom u SIPG-u do 2024. i ako je vjerovati izvješćima, Brazilac zarađuje oko 20 milijuna eura godišnje u Kini, što znači da bi finansijska situacija Barcelone mogla biti kamen spoticanja.

Ali ako budu uspjeli dogovoriti sve sa Oscarom, španjolski klub bi se domogao fantastičnog igrača.

Otkako se pridružio Šangaju, postigao je 37 golova i 73 asistencije u 113 nastupa i pomogao je klubu da osigura naslov kineske Super lige 2018. godine.

Prošle godine Oscar je otkrio da bi se želio povući iz nogometa u svom bivšem klubu Chelseaju.

“Razmišljam o tome da završim u Chelseaju, jer sam imao dobre trenutke u klubu”, rekao je za talkSPORT.

“Chelsea mi je puno pomogao da napredujem i da napravim ono o čemu sam oduvijek sanjao, a to je da igram u Ligi prvaka, a pomogli su mi ujedno da igram na Svjetskom prvenstvu i osvojim Premier ligu.”

“Imam puno prijatelja u Chelseaju. Ako budem imao priliku završiti karijeru tamo, to bi bio kao san za mene.”

Naravno, Chelsea ne voli kupovati previše starijih igrača, što je normalno jer se radi o vrhunskoj momčadi iz Europe, ali dat ću sve od sebe da budem spreman da tamo završim.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!