NaslovnicaVijestiBarcelona pronašla kupca za svoj najveći promašaj od prije četiri godine

Barcelona pronašla kupca za svoj najveći promašaj od prije četiri godine

Barcelona je u ljeto 2018. dala Liverpoolu bankovna jamstva u iznosu od 135 milijuna eura (podaci s Transfermarkta) i dovela Philippea Coutinha.

Igrači koji su transferima ostvarili višu cijenu od njega i dalje su samo Neymar i Kylian Mbappe, no brazilski nogometaš nikada nije opravdao bogatstvo koje je Barca za njega izdvojila. Sada će potpisati za Aston Villu u transferu koji je sitnica u odnosu na onaj od prije četiri godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mundo Deportivo tvrdi da će Coutinho ostati i nakon sezone u kojoj igra na posudbi u Aston Villi, ali sada kao njen igrač. Aston Villa će platiti između 15 i 20 milijuna eura.

Coutinho je stigao u Barcelonu nakon sjajnih utakmica za Liverpool, ali nije uspio opravdati ulog koji je klub za njega izdvojio. Prebačen je na posudbu u Bayern, pa u Aston Villu. Menadžer momčadi Steven Gerrard inzistira na njegovom ostanku i izgleda da će mu se želja ostvariti, navodi španjolski izvor.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!