NaslovnicaVijestiBarcelona pronašla 'novog Iniestu', i to u Rimu?!

Barcelona pronašla ‘novog Iniestu’, i to u Rimu?!

Nakon odlaska sjajnog veznjaka, u Katalonci su se dali u potragu za njegovim nasljednikom, a izgleda da su ‘novog Iniestu’ su pronašli – na rimskom Olimpicu!

Izgledan je dolazak i 22-godišnjeg francuskog stopera iz Seville, Clementa Lengleta, no glavni problem za Ernesta Valverdea bit će kako nadomjestiti odlazak Andresa Inieste.

Simbol Barce nakon SP-a sigurno napušta Camp Nou, najvjerojatnije odlazi u Kinu gdje će praktički rekreativno za golemi novac odigrati sezonu-dvije prije mirovine, a gubitak jednog od najboljih veznih igrača današnjice trenutačno najveća je briga uprave katalonskog diva.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

A Barcelona se dala u potragu, budno prate što se nudi na tržištu i jedno ime već su zaokružili. Talijanski i španjolski mediji pišu kako je velika želja kluba s Camp Noua veznjak Lazija, 25-godišnji Luis Alberto.

Španjolac na radu u Rimu igrač je kojeg u Barci vide kao zamjenu za legendarnog Iniestu. Alberto ove sezone u nebesko-plavom dresu briljira. Zabio je deset golova i podijelio 16 asistencija.

>> Transfer glasine: Ancelotti odbio nekadašnjeg prvaka svijeta, mladi veznjak Chelseaja na meti mnogih klubova, Richarlison napušta Watford

>> Barcelona se bori za 22-godišnjeg Španjolca sa Real Madridom: Katalonci u pregovorima sa klubom, kradu transfer metu Los Blancosima

Dovoljno da ozbiljno zainteresira čelne ljude Barcelone. Alberto je u karijeri već nosio dres Barcelone, istina, njene B momčadi, a prije Lazija još je igrao i za Sevillu, Malagu i Deportivo.

Gazzetta piše da Rimljani nemaju ništa protiv prodaje svog ponajboljeg igrača, ali neće pristati za iznos manji od 30 milijuna eura.

Naravno, ko god da dođe na Camp Nou kao zamjenja za španjolskog virtuoza, moraće da se nosi s pritiskom velikih očekivanja, jer pitanje je da li će se u doglednoj budućnosti pojaviti nogometaš koji će se moći nazvati dostojnom zamjenom za Iniestu.

Nakon odlaska Xavija, a sada i Inieste, koji su činili jedan od najboljih tandema svih vremena, u Barcinom veznom redu će ostati velika praznina koju neće biti lako nadomjestiti. A činjenica je da se Blaugrana već ionako previše oslanja na samog Lionela Messija…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!