NaslovnicaVijestiBarcelona pronašla zamjenu za Suareza u Primeri, ali ga nisu spremni platiti...

Barcelona pronašla zamjenu za Suareza u Primeri, ali ga nisu spremni platiti 60 milijuna eura!

Barcelona navodno planira transfer za napadača Valencije Rodrigoa, ali neće da plate njegovu procjenu od 60 milijuna eura.

Barcelona pronašla zamjenu

28-godišnjak je do sada bio u sjajnoj formi ove sezone, postigavši ​​četiri pogotka i 10 asistencija u 22 nastupa u La Ligi.

Zauzvrat, čini se da je tom formom privukao pažnju katalonskih divova, budući da Mundo Deportivo izvješćuje da Barcelona pokušava pronaći formulu koja bi pomogla da potpiše napadača vrijednog 60 milijuna eura.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Pretpostavlja se da iako vladajući prvaci u La Ligi ne mogu priuštiti da iscrpe čitavih 60 milijuna eura, mogu staviti početni dogovor posudbe s opcijom kupnje na ljeto.

Međutim, situaciju dodatno komplicira tvrdnja da ga Valencia ne želi prodavati i da će ovog mjeseca morati dovesti zamjenu za Rodriga ako on ode u Barcelonu.

Imajući to u vidu, čini se da treba preći dug put prije postizanja dogovora, a samo tjedan dana je do kraja prijelaznog roka.

Barcelona bi vjerojatno trebala pojačati svoje napadačke mogućnosti prije kraja prijelaznog roka s obzirom na ozljedu koju je zadobio Luis Suarez, jer će nakon operacije koljena urugvajski napadač biti isključen do četiri mjeseca, kako piše BBC Sport.

S obzirom da je Barca još uvijek u lovu za naslov prvaka La Lige, Copa del Rey i Ligu prvaka, sigurno im treba više mogućnosti za borbu na više frontova, ali vrijeme će pokazati hoće li Rodrigo preći u Barcelonu ili ne.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!